12.11.2016

Meidän viikonloppu

Voitin jälleen facebookista liput Lemmikkimessuille, JEE! Iso kiitos siis Digidog:ille, joka oli järjestänyt kilpailun, jossa meikäläistä suosi arpaonni! Lemmikkimessut kuuluvät yhtenä osana meidän viikonloppu-tapahtumaan, joka järjestetään niin keväällä kuin syksylläkin. Messuhallista löytyy: Elmamessut, Lemmikkimessut, metsämessut, outletexpo, kädentaitotapahtuma ja 55plus.

Menin messuille heti kello kymmeneksi, joten vältin pahemmat ruuhkat. Lemmikkimessuilta tarttui kassi kaupalla näytteitä ja muuta roinaa koirille. Osallistuin myös useaan arvontaa, joten toivotaan, että niistäkin tulisi vielä jotain.

Kävin katsomassa myös shelttejä (tietenkin) Etele-Suomen sheltit-pisteellä ja maistelin heidän tekemiään shelttipipareita!Nam, nam.
Kiersin muutkin messualueet, ja outletexposta lähti kosmetiikkaa kassillinen matkaan. Muuten messuilla ei ollut kummoista taphatumaan ja olinkin parissa tunnissa valmis. Kotona pojat halusivat heti penkoa kasseja! Tietenkin siellä oli heille vaikka ja mitä. Herkuista oltiin todella innoissaan.

Vielä olisi(joulukuussa) Koira-messut, joihin olisi tarkoitus mennä.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti