22.11.2016

Esittelyssä kirja: Agility - lähdöstä maaliin

Ostin kirpputorilta itselleni kirjan, joka kertoo agilitystä. Ensin mietin, että jaksaako tätä lukea, mutta hinta oli vain 3€, joten olihan se pakko ottaa mukaan. Ei muuten kaduta yhtään, kirja on ollut tosi hyvä. Olen saanut paljon tietoa lajiin liittyen ja välillä on naurattanut, kun kirjan kuvaukset osuu omaan koiraan. En ole mikään agilitytaituri, mutta Jimin kanssa olemme käyneet lajia harrastamassa. Kivaa se on, mutta Jimiä en ole saanut vielä innostumaan hurjasti. Toivon, että Peeta olisi "parempi" koira tähän puuhaan. Jimin kanssa voidaan tehdä sitten jotain muuta, kuten nenätyösjentelyä, josta se nauttii enemmän.

Pidemmittä puheitta, tässä on tämä kirja:
Agility - lähdöstä maaliin, kirjoittanut Inger Jalakas"Haluatko tehdä koirasi kanssa jotakin todella hauskaa? Sellaista, joka saa koirasi tanssimaan ilosta, lentämään esteiden yli ja juoksemaan niin nopeasti kuin se osaa? Etkä sinä katso tätä riemua sivusta, vaan pingot perässä minkä pystyt.
Agility on vauhdikas koiraurheilumuoto, jossa koira suorittaa esteradan ohjaajan avustuksella. Agilityssa sekä koira että ohjaaja saavat liikkua ja samalla käyttää aivojaan.
Agility lähdöstä maaliin kertoo kaiken tarvittavan koiran käsittelystä, käskysanoista, ruumiinkielestä, koiran motivoinnista ja palkitsemisesta sekä yhteistyöstä koiran kanssa. Kirjassa käydään läpi kaikki agilityn esteet ja neuvotaan, kuinka koira oppii ne parhaiten. Kirjassa on myös käytännöllisiä esimerkkejä radoista ja esteiden yhdistelmistä, joilla voi harjoitella.!"
Kirjassa on hurjasti tietoa, siellä esitellään kaikki esteet ja ohjaaminen. Kirjasta löytyy myös harjoitteita sekä kivoja kuvia.
Suosittelen lämpimästi! Ja kaikki kokeilemaan agilityä, hauska laji.


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti