10.11.2016

Koirat valokuvauksessa

Mustissa ja Mirrissä järjestettiin lokakuussa lemmikkien kuvauspäivä ja me päätimme poikien kanssa osallistua siihen. Itse kuvaustilanne oli ilmainen, mutta kuvat sitten maksoivat.

Tapahtuma oli Mankkaan Mustissa ja Mirrissä ja ilmoituksen kuvauksiin näin Mustin ja Mirrin facebook sivuilla (kannattaa siis seurailla heitä!)

Kuvauksiin varattiin aika ja se tapahtui liikkeessä, jonne oli tehty pieni tila, jossa valokuvat otettiin. Molemmista pojista otettiin erikseen kuvia ja sitten, meistä kaikista, yhteiskuvia. Peetaa hieman pelotti kuvaukset, mutta Jimi oli hienosti ja poseerasitosi taitavasti. Hiki meinasi tulla, kun  yritti houkutella koiria katsomaan kameraan ja olemaan paikoillaan. Välillä liikkeeseen tuli myös muita koiria, mikä aiheutti pientä jännitettä kuvauksiin. Kokonaisuudessaan kaikki sujui kuitenkin hyvin.

Kun kuvat oli otettu, niitä sai katsoa koneelta ja valita mitä tekee niille. Kuvista pystyi valitsemaan mieleisiään ja teettämään niistä valokuvia tai sitten pystyi ottamaan cd:n, jonne tallennettiin kaikki kuvat. Me otimme cd:n sillä yksittäiset kuvat olivat melko kalliita, vaikka kyllä cdlläkin oli hintaa (75€). Kaikki kuvat ovat nyt kuitenkin minulla ja voin tehdä niillä mitä haluan :)

 Ajattelin, että voisin muutamasta kuvasta teettää Ifolorilla ihan paperisiavalokuvia ja laittaa ne kehyksiin!


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti