16.11.2016

Pojille juttuja!

Siivosin yksi päivä meidän kaappeja ja samalla kävin läpi poikien tavaroita ja varusteita. Huomasin, että vähän pitäisi täydentää vielä poikien varusteita, tai ainakin Peeta tarvitsisi muutaman jutun, joita Jimillä jo on.

Kokosin tähän kuvaan juttuja, joita haluaisin hankkia pojille. Suurimmaksi osaksi tuotteet ovat Hurttaa, mutta yksi Rukka Petsin tuotekin löytyy :)


1. Hurtan huomioliivi (Polar liivi). Molemmat pojat tarvitsisivat tällaiset kunnolliset huomioliivit. Tällä hetkellä Jimillä on jonkin tuntemattoman valmistajan huomioliivi ja Peetalla taas Jimin vanha Hurtan huomiokolmiohuivi. Pitkä karva peittää usein kaikki heijastavat tuotteet alleensa, joten tällaiset liivit olisivat todella tarpeelliset, sillä ne tulevat turkin päälle.

2. Hurtan lenkkeilytalutin (värinä: koivu). Jimi omistaa tallaisen joustavan taluttimen, jota käytetään juoksulenkeillä. Hihnan saa mukavasti ranteen ympärille, jollain käsi jää muuten vapaaksi. Peeta tarvitsisi myös tällaisen samanlaisen, jotta hänkin pääsisi tulevaisuudessa mukaan juoksulenkeille (nyt alku talvella ei ole kyllä tullut juostua, mutta varmaan keväällä taas enemmän).

3. Hurtan mountain rope köysitalutin (värinä: kataja). Tämä talutin taas tarvittaisiin Jimille, sillä Jimin vanha köysitalutin siirretään Peetalle (sillä väri on koivu ja sopii paremmin Peetalle). Köysitaluttimia käytetään kaupungissa ja julkisissa kulkuneivoissa. Muuten, kun lenkkeilemme, meillä on flexi-taluttimet. 

4. Hurtan talvimantteli (vanha malli). En tiedä tarvitsevatko pojat oikeasti näitä, mutta meillä kyllä käytetään sadetakkeja ja villapaitoja. Talvimanttelia voisi käyttää tosi kovilla pakkasilla tai pitkillä ulkoilu/ lenkki kerroilla. Pojilla on tällä hetkelle Hurtan fleece-takit, mutta tuossa manttelissa olisi parempi päälikangas. Ongelmana on, että tätä kivaa mallia ei enää tehdä, joten pitää yrittää kirppiksiltä metsästää oikeaa väriä ja kokoa. 

5. Rukka Step tossut. Jimillä löytyy jo tämän tyyppiset Rukkan tossut, mutta tarkoitus olisi myös Peetalle hankkia sellaiset. Tossuja meillä pidetään vain kovilla pakkasilla, usein silloin, jos mittari näyttää -20 astetta. Jimi ainakin on nostellut jalkoja kovilla pakkasilla, mutta kun on tossut jalassa, niin eipä ole enää sitä tehnyt. 

Tällaisia juttuja. Pitää varmaan tilata tuotteita pukin konttiin :)

H

2 kommenttia:

  1. Hurtan vanhan mallista manttelia näkyy aika paljon facekirppareilla myynnissä. Itse ostanut sieltä. Onhan se tietty sellasta metsästämistä, että löytää oikean koon ja värin :)

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä. Ja Tori.fi:stä olen myös katsellut. Saa halvemmalla ja kierrättää. Ei aina tarvitse uutta ostaa :)

    VastaaPoista