30.11.2016

Esittelyssä poikien varusteet!

Voisin esitellä nyt hieman poikien varusteita ja sitä, missä niitä säilytetään. Elikkäs meillä on etteisessä kaappi, josta on varattu oma hylly poikien tavaroille tai lähinnä hihnoille ja vaatteille. Harjat sun muut ovat sitten muualla.

Hylly oli tosi sekainen, joten samalla sain siivottua sen. On pojille kyllä kertynyt jonkun verran tuota tavaraa ja lisää pitäisi muka hankkia... :)

Suurimmaksi osaksi tuotteet ovat hurttaa tai rukkaa. En voi sille mitään, että olen jotenkin merkkihullu, mutta kyllä on muidenkin merkkien varusteita tullut hamstrattua. Toinen hassu juttu, johon aina pyrin, on se, että pojilla olisi samanalaiset varusteet ja oikeilla väreillä tietty.. Jimillä on sinistä ja Peetalla vihreää. Kuvan edestä lueteltuna ensin näkyy Hurtan Frost puvut koville pakkasille, Hurtan sadetakit sadesäälle, Peetan pari vanhaa Adidog-hupparia (ne ovat jo liian pieniä hänelle), heijastin varusteet (Hurtta ja joku tuntematon merkki), puhdistussuihke, juomapullo, kakkapusseja, itse tekemät neuleet, Jimin Rukkan talvitöppöset (Peetalle pitäisi vielä hankkia), Peetan vanhat valjaat(Hurtta) ja hihnoja (nyörihihna, juoksuhihna, hihnanjakaja...)sekä poikien omat pyyhkeet(Finlayson). Tässähän niitä oli. Ja voin ihan valehtelematta sanoa, että kaikkia näitä tuotteita käytetään (paitsi pieneksi menneitä), toisia enemmän kuin toisia.


Järjestelin hyllyn uudelleen ja laitoin eteen, päälimmäiseksi heijastinvarusteet sekä pyyhkeet, sillä niitä on nyt eniten käytetty. Talvivarusteet ovat takana, josko niille olisi vasta ensi vuoden puolella käyttöä..
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti