27.1.2017

Pentuagility

Pari viikkoa sitten perjantaina meidän pienellä alkoi pentu agility (vihdoin ja viimein)Kurssi on Taitoa tassuihin järjestämä. Ollaan käyty Jimin kanssa myös saman koirakoulun kursseilla ja ne ovat aina olleet tosi kivoja. Pentu agility kestää viisi kertaa ja hinta taisi olla noin 80€. Tarkemmat tiedot voi katsoa heidän nettisivuiltaan täältä.

 Kurssilla oli vain kolme koiraa. Koirakoululla on uudet tilat Konalassa ja halli oli todella mukavan oloinen. Aloitettiin tutustumalla hieman lajiin ja muutamaan esteeseen; putkeen sekä aitaan ja viime kerralla renkaaseen sekä pituusesteeseen.

Yllätyin kuinka rohkea Peeta olikaan. Kaikki sujui ihan mahtavasti. Peeta myös totteli nätisti ja odotti hiljaa sylissä omaa vuoroaan. Jokainen koira oli vuorotellen radalla. Toiset odottivat aidan takana, joten radalla olevaa koiraa sai pitää vapaana. Peeta "onnistui" sekä aidassa, että putkessa. Aita-esteessähän ei ollut vielä yhtään rimaa, jonka yli hypätä, mutta Peeta meni hienosti siitä välistä, kuten oli tarkoituskin. Hän uskalsi mennä myös putkeen, vaikka olin kuvitellut, että siinä hän varmasti jänistää. Oli kyllä hauskaa ja palkitsevaa.

Treenit on nyt aina perjantaisin ja katsotaan mihin siitä sitten lähdetään tähtäämään!

Vauhdikasta alkavaa viikonloppua!


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti