31.1.2017

Brit Care

Nyt kirjoitan aiheesta, joka on meidän taloudessa ollut hieman haasteellinen, nimittäin koirien ruoasta. Meillä Jimi on todella herkkä vatsainen ja vieläpä nirso. Pennusta ehkä kolmeen ikävuoteen Jimi söi Royal caninnin ruokaa, mutta sitten tulivat oireet. Ollaan testattu raakaruokaa, mutta Jimille eivät luut sopineet. Raakaruoka kuitenkin teki Jimin vatsalle hyvää, oireet katosivat ja poika sai kiloja lisää, sillä oli yhdessä vaiheessa todella hoikka. Itse kuitenkin kamppailin raakaruoassa sen suhteen, että koira saisi kaikki vitamiinit sun muut. Koska Jimi ei syönyt luita, hän sai vitamiini/kalsiumi lisää korvaamaan tämän. Olin kuitenkin päättänyt, että sitten kun tulee uusi pentu, kokeilemme uudestaan nappuloita 50/50 menetelmällä.

Tällä hetkellä pojat syövät Brit Caren Grain-Free Adult Salmon & Potato- nappuloita ja lihaa tai mahaa. Ruoka on hypoallergeeninen eikä se sisällä viljaa. 


 "Brit Care Salmon & Potato on hypoallergeeninen lohi-peruna täysravinto ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville ja herkkävatsaisille koirille."

Valitsin ruoan juuri siksi, että siinä ei ollut viljaa, eikä muitakaan helposti allergisoivia ainesosia kuten nautaa, maissia tai vehnää. Tutkin ennen valintaani erilaisia vaihtoehtoja, mutta Brit care oli saanut hyviä kommentteja ja sen hinta vaikutti sopivalta. Testi on osoittautunut menestykseksi, sillä Jimi tykkää tästä nappulasta, eikä ole saanut siitä mitään oireita. Vatsa siis toimii.


Valikoima Brit Carella on suuri: Tuotteita löytyy eri makuja sekä pennuille, isoille koirille, laihdutaville että vanhuksille omia tuotteita. Meidän ruoan hinta on mustissa ja mirrissä 23,90€. Ostamme usein 3 kg säkin, mutta saatavilla on myös 1kg ja 12kg säkki. Edullisempaahan olisi ostaa 12kg säkki jonka hinta on 66,90 mutta kilohinta on 5,58€ kun 3kg säkin kilohinta on 7,97€. Jollakin toisella nettisivulla näin myös 12kg säkkiä myynnissä 62,90€

Brit Carea saa ostettua Mustista ja Mirristä sekä nettikaupoista esim. Petenkoiratarvike.comilta ja Animaililta. Mustilla ja mirrillä on myös saatavilla lava-alennus ruoasta. Eli kun ostaa 30 kpl 12kg säkkejä säästää 20% hinnasta.


Nappulat liotetaan veteen ja joukkoon sekoitetaan naudan mahaa tai jotain muuta lihaa. Pojat syövät ruoan innolla ja kaikki on mennyt hyvin. Onneksi näin, sillä olen lukenut millainen kamppailu sopivan ruokavalion löytäminen allergiselle koiralle voi olla. Toivotaan, että tällä voidaan mennä vielä pitkään!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti