4.1.2017

Esittelyssä poikien lahjat

Jimi oli jälleen innoissaan joulusta ja odotti kieli pitkällä lahjoja. Peeta parka taas ei tajunnut oikein mistään mitään. Päätinkin nyt esitellä teille, mitä pojat oikein saivat joulupukilta. Mahtoivat olla kilttejä, kun lahjoja oli kerta kertynyt iso kasa. Suurin osa lahjoista oli kuitenkin syötävää.

Lahja nro 1. Uusi peti.
Tätä lahjaa ei edes paketoitu, vaan pojat saivat sen "ennakkoon". Vanha peti oli liian pieni ja kaiken lisäksi ihan rikki. Täytettä löytyi aina ympäri huushollia...
Uusi peti ostettiin Mustista ja Mirristä. Merkki taisi olla Little Biger (linkki). Pedin halkaisija on 74cm ja nyt molemmat karvakuonot mahtuvat siihen. 

Lahja nro 2. Sorsa.
Äiti ja isä(eli mummo ja vaari) olivat ostaneet pojille ihanan sorsan käsityömyyjäisistä. Sorsa on huovutettu ja pojat olivat siitä ihan super innoissaan. Kestävältä vaikuttaa, sillä sitä on nyt pari viikkoa mussutettu ja revitty, eikä lelussa näy jälkeäkään.

Lahja nro 3. Lammas raato.
Itse ostin pojille raato-lelun ja tietenkin lampaan muotoisen. Jimi rakastaa näitä lötköjä leluja, mutta usein hän onnistuu tuhota ne aika nopeasti. Vielä lammas on hengissä, vaikka silläkin on leikitty todella paljon. Raatolammas ostettiin Koira-messuilta, mustin ja mirrin pisteeltä. Lelua on myös saatavilla m&m:n liikkeistä(linkki).

Lahja nro 4. Herkut.
Herkkuja riitti. Pojat saivat pihvitikkuja, puruluita, kanafileitä sun muuta. Nyt on ainakin varastot täytetty herkuilla. Parhaimpia olivat tietenkin pihvitikut.

Tällaisia lahjoja tuli meidän poitsuille. Mites muille? 

Hyvää alkanutta vuotta 2017!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti