10.1.2017

Dog Day

Tämän postauksen aihe on kertoa meidän päivästä. Blogi ja vlogi maailmassa on paljon My Day postauksia niin tämä on nyt tällainen Dog Day eli koirapoitsujemme päivä postaus. Poitsut pääsee kerrankin "ääneen"

1. Herätys
"Päivä alkaa herätyksellä. Nyt oli kuitenkin loppiainen, joten mami oli jättänyt laittamatta herätyskellon. Heräsi se kuitenkin siinä kahdeksen aikaan ja sitten vähän loikoiltiin sängyssä. Usein me nukutaan lattialla, tai no meidän tyynyillä, mutta kun mami herää me pompataan heti sänkyyn ja kiehnätään sen vieressä"


2. Aamulenkki
"Lopulta se mami pääsi ylös ja tietenkin menee vessaan.. Noh me seurataan perässä eikä päästetä sitä silmistämme. Kun se on hoitanut hommansa siellä se yleensä menee laittamaan meille ruuan tekeitymään ja vaihtaa veden. Sitten sen pitää vielä pukea päälleen.. Kuinka kauan voi kestää? Me oltais heti valmiita lähtemään ulos. Lopulta tulee meidän vuoro ja me saadaan valjaat niskaan. JEE!"


"Ulkona oli kuulemma tosi kylmä ja meidän piti vetää päälle tällaiset ihme takit ja kengät. Aamulenkki kestää 10-15 minuuttia ja sitten aina tolla vauvelilla(Peeta) on kiire syömään. Se yleensä rynnii ihan hulluna ovelle, kun on saanut tehtyä asiansa. Mä(Jimi) taas voisin haistella vaikka ja kuinka"

3. Aamupala
"Oli siellä ulkona muuten aika kylmä, -22 astetta. Ne takit oli ihan mukavat, ei tarvinnut palella. Nyt kun tultiin sisälle niin halutaan heti ruokaa. Usein Peeta menee vinkumaan tekeytyvien nappuloiden viereen. Onneksi ne on valmiit ja mami antaa ne meille... kunhan eka istutaan nätisti ja odotetaan lupaa."


"Yleensä meidän nappuloiden seassa on mahapullaan, mutta nyt mami pahoitteli ja sanoi että oli unohtanut ostaa niitä kaupasta... Menee nää kait tällain ilmankin. Koska mun (Jimi) vatsa on tosi herkkä me syödään tallaista gluteenitonta nappulaa. Siinä on kalaa ja perunaa. Tää on mulle ja noh veljelle maistunut ja maha on ollut tosi hyvä"

4. Leikkiminen + puruluut
"Kun on mahat täynnä me aletaan leikkimään. Mä kävin nappaamassa tollaisen villasukan jostain ja sitähän on kiva vetää kilpaa. Mami sen sijaan laittaa radion päälle ja alkaa siivoamaan. Onneksi se ei heti kaivanut sitä imuria esiin. 
"Me juostaan tosi kovaa kilpaa ja revitään sukkaan sekä hypitään sänkyyn. Ihme että isi ei herää. Mami häärää olohuoneessa ja kohta se antaa meille puruluut. Nam, ne on hyviä."


"Taas pitää odottaa, ennen kuin saa ottaa ton herkun. Sen jälkeen mami kaivaa imurin esiin, joten me veljen kaa mennään makkariin järsimään näitä herkkuja"

5. Löhöilyä + Blogin tekoa
"Kun mami laittaa imurin pois, me voidaan ottaa rennommin. Pientä löhöilyä matolla ja sängyssä. Mami sen sijaan alkaa kuvailemaan, meidän blogia varten."6. Päivälenkki
"Kun mami saa kuvauksen valmiiksi me lähdetään päivälenkille. Isikin on herännyt ja se lähtee mukaan. Taas pitää vetää nää kamppeet niskaan."

"Päivälenkki on pidempi kuin aamu. Mami ottaa kameran mukaan, joten meidän täytyy sielläkin kuvata... "

7. Päiväunet (mami ja isi kävi syömässä)
"Kun tullaan sisälle mami huomaan mun jalassa pienen haavan. En tiiä mistä se siihen ilmesty, mutta sitä nyt pitää sit putsata ja laittaa vielä joku sukkakin jalkaan... Mä mukan nuolen sitä muuten. Seuraavaksi mami ja isi on sen oloisi, että ne on lähdössä. Ne vaihtaa vaatteita ja pakkaa laukkua. Me ei varmaan päästä mukaan, mutta kytätään silti eteisessä, mitä ne oikein puuhaa. Ne sanoo tulevansa kohta takaisin kotiin. Me jäädään kahdestaan kotivahdeiksi ja se tietää sitä, että nyt voi ottaa pikku siestan."8. Treeniä
"Vihdoin mami ja isi tuli takaisin. Me ollaan aina tosi innoissaan siitä, kun ne tulee. Mami kaivaa heti namit esiin ja me pidetään pieni treenihetki. Harjoitellaan istumista ja paikallaan oloa.. noo mähän osaan ne jo tosi hyvin, mutta toi kirppu (Peeta) ei meinaa pysyä paikallaan. Sitten mä treenaan mamin kaa semmoista jalan läpi hyppyä ja saan paljon namia. Mami treenaa Peetan kanssa vielä perus käskyjä ja sitten  pidetään tauko."

9. Lenkki + löhöily
"Mami lähtee meidän kanssa lenkille. Ulkona oli jo tosi pimeetä eikä se (onneksi) ota sitä kameraa enää mukaan! Ihana päästä taas ulos. Kävellään pidempi kierros ja sit tullaan sisälle löhöilemään ja odottamaan iltapalaa. Kun me löhötään mami ja isi alkaa katsomaan elokuvaa."

10. Iltapala
Kun elokuva loppuu mami on ihan väsynyt, kuten aina. Se laittaa meille ruuan tekeytymään ja menee itse nukkumaan. Me jäädään isin seuraksi olohuoneeseen ja ootellaan ruokaa. Vähän vielä peuhataan ton veljen kaa, kunnes ruoka on valmis ja me viimein saadaan iltapala. Iltapala on ihan sama kuin aamupalakin, eikä niitä mahapullia ole vieläkään tullut...

12.Iltapissa
"Ennen kuin isi menee nukkumaan se käyttää meitä vielä itapissillä. Sit päästään vihdoin ja viimein mamin viereen!"

Hyvää yötä!


J & P

4 kommenttia:

 1. Olipas mukava lukea tällainen postaus koirien päivästä. Noi töppöset on ihanat! Mukavaa tiistai-iltaa teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkäsin tästä päiväpostauksesta! :) Pitäisi itsekkin raapustaa sellainen.
  Blogisi vaikuttaa tosi kivalta, tykkään kauheesti blogeista missä kerrotaan ihan vaan siitä arjesta, eikä aina vaan treeneistä. Jään siis lukijaksi!

  kirputtaja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Blogini idea on juuri meidän arki. Itse en ole kamalasti löytänyt tämän tyyppisiä koirablogeja, joten halusin itse aloittaa sellaisen :) Kiva kun tykkäät!

   Poista