27.7.2016

Herkkuja

Tässä on vähän herkkuja/makupaloja joita meidän pojat syö. Ihme ja kumma nirsoileva Jimikin on laajentanut herkkuvalikoimaansa.. olisikohan Peetan asiota. Melkein kaikki herkut on kaikki tilattu Petnetstorelta ja ovat Hauhau championin valmistamia, yhtä lukuunottamatta.

1.Training snack pennuille

Saatiin joskus toukokuussa Hauhaun pentupakkaus ja siellä oli näitä maistiaispussi. Peetahan syö jo tiedettävästi ihan kaikkea, joten hänelle nämä maistuvat. Jimi sen sijaan nyrpisti nokkaansa aluksi näille, mutta ihme ja kumma ne ovat kuitenkin alkaneet maistua myös hänelle. Namit ovat sydämen muotoisia ja pehmeitä. Välillä palkkaan koiria ihan kokonaisilla tällaisilla, mutta usein laitan yhden namin vielä kolmeen osaan. En usko, että nämä maistuisivat Jimille treeneissä, joissa on paljon muita koiria, mutta kotona harjoiteltaessa ne kelpaavat. Peeta taas tottelee hyvin ulkonakin näillä herkuilla :)

2. Magic bones-mini

Mini solmuluut maistuvat kummallekin ja tekevät hyvää hampaille. Näissä on jotain kananmakua ja maistuvat siis paremmille, kuin normaalit puruluut. Jimihän nyt hotkaisee tuollaisen miniluun melko nopeasti, joten hänelle voisi ostaa isompaa kokoa. Ainoa miinus on kuitenkin se, että tuo solmuosa noissa luissa voi olla vaarallinen. Siksi olen ostanut tätä pienintä kokoa ja myös Peetan takia. Samanlaisia Magic-herkkuja löytyy myös suorina tikkuna ja ne ovat turvallisempia syödä. Tällainen iso luupussi oli vain tarjouksessa netissä, joten siksi otin sen.

3. Dental care purutanko

Nämä maistuivat paremmin meille aiemmin, mutta nyt olen huomannut, että koirat välillä nirsoilevat näiden purutankojen kanssa. Pitää varmaan kokeille taas Pedigreen purutankoja, sillä niistä Jimi on ainakin ennen tykännyt. Pojat kuitenkin syövät myös näitä, mutta eivät niin ahnaasti kuin ennen.

4. Kuivattu naudanmaha


Tämä ei olekaan netistä tilattu eikä Hau Hau championin vamistama vaan Peten koiratarvike-liikkeestä ostettu. Naudanmahaa saa myös Mustista ja mirristä. Hirveä haju, mutta koirien mielestä nannaa.

Tällaisia juttuja pojat tykkää syödä! Mites muitten koirat?

H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti