25.7.2016

Hyvää Nimipäivää Jimi!

Maanantai 25.7. Jimin nimipäivä!
Tänään juhlitaan Jimiä, Jaakkoa ja Jakobia/Jaakobia.
Hyvää nimipäivää murunen!
 
 
Tein ihan pienen lahjan Jimille. Se oli tällainen virkattu luu! Laitoin sisälle vielä rikkinäisestä lelusta talteen otetun vinkuvan osan ja voi että oli kivaa! Jimi rakastaa pakettien avaamista, joten pelkkä paketin näkeminen sai pojan innostumaan.

 
 
 
 
 
Jimin kennelnimi on Markhill's Ballad of Love, mutta kutsumanimeltään hän on Jimi.
Lempinimiä tietenkin riittää: jimo, jimbo, pikku mies, mies, jimmy, jimiboy, pikku herra, kuningas, mamman rakkaus, ihanuus, muru, murunen.. näitähän on.

Meillä on mennyt aina niin, että nimi on päätetty jo kauan ennen kuin koira on edes tulossa. Jimi-nimi tulee siitä, kun omalla äidilläni oli Jimi niminen koira ja halusin, sitten nimetä oman ensimmäisen koirani myös Jimiksi. Muita nimiä ei tarvinnut edes miettiä. Peetalla sen sijaan oli nimivaihtoehtoja. Ihan ensimmäiseksi olin päättänyt että seuraava sheltti on soopeli. Ensimmäinen nimi joka oli mielessä oli Fanta, mutta se kuullostaa tytön nimeltä, joten se ei käynyt. Sitten mietittiin Pepsiä, mutta se taas sopii enemmän trikki värille. Peeta oli kolmas ja paras!

 
 
Meillä on tulevaisuuden koirillekin jo nimet. Eli jos otamme tricolorin hänestä varmaankin tulee Pepsi, sitten mustavalkoisesta sheltistä tulee Hiisi ja Bi-merle väristä Velho. :) Olisi ihan sika hauskaa, jos olisi shelttien kaikki värit. Nämä on kuitenkin vain haaveita, jotka ehkä joskus tulevaisuudessa toteutuvat!!

Ihanaa maanantaita!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti