17.7.2016

Kirppislöytöjä

Käytiin joskus loppu kesäkuusta pihakirppiksillä ja sieltä tarttui mukaan pari juttua pojille. Ensimmäinen löytö oli heijastinliivi Peetalle.

Liivi maksoi vain yhden euron. Se on varmasti käytössä syksyllä, kun pimenee ja on mustaa. Jimillä on heijastinhuivi sekä valohihna syksyisin. Ne auttavat autoja ja pyöräilijöitä näkemään meidät pimeässä. Liivi on vielä vähän iso, mutta onhan tässä syksyyn vielä aikaa. Eiköhän se ole silloin Peetalle sopiva.

Toinen löytö oli 3 euroa maksava älypeli. Merkki on Karlie ja kaikki palaset olivat mukana.


Hauskaa, kun noissa nappuloissa on koiran kuvia. Peli oli siistissä kunnossa ja se on erilainen, kuin mitä meillä jo on, joten pojat saavat uutta haastetta. Pelissä täytyy ensin osata nostaa vihreät nappulat pois, jotta saa vedettyä keltaisen osan ulos, jossa herkku sijaitseet.


Peeta on kyllä ymmärtänyt, että herkku on keltaisessa jutussa ja että se pitää vetää ulos. Se ei kuitenkaan tajua nostaa vihreitä nappuloita. Jimi taas tietää nappuloiden nostamisen vanhasta älypelistä ja aloittaakin pelaamisen usein niin, että nostaa kaikki nappulat pois ja sitten miettii mitä tekisi. Pojat tekevät siis tiimityötä :)

Ostokset maksoivat yhteensä 4 euroa, joten olemme tyytyväisiä.

Ps. Kävimme perjantaina Porvoossa ja samalla vierailimme Peten koiratarvike-liikkeessä, jossa oli tuo Karlie-älypeli hintaan 27€! Huippu löytö siis!


H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti