6.8.2016

Kuulumisia

Heipä hei!

Nyt oli pieni hiljaisuus blogin puolella, sillä loma loppui ja työt alkoivat. Olimme heinäkuun viimeisen viikon matkoilla ja nyt ensimmäinen työviikko on jo käynnistynyt. Pyritään saamaan arkirytmi pyörimään niin kerkeää tännekin kirjoittelemaan. Nyt voisin kuitenkin kertoa viime viikon kuulumisia.

Pojille tuli tosiaan uusia arki vastaan, kun mami aloitti työt eikä ole enää kotona. Jimihän on jo vanha konkari, mutta Peetalle "yksin" kotiin jääminen oli uutta. Toki se on ollut päiviä yksin (tai siis kaksin), mutta nyt kuitenkin tulee erilainen rytmi elämään, kun viikot ollaan töissä ja viikonloput sitten kotona. Kaikki on kuitenkin sujunut todella hienosti. Peeta on jaksanut olla pissaamatta sisälle ja molemmat ovat olleet kiltisti sisällä, tekemättä mitään tuhmuuksia. Peetasta voikin nyt sanoa, että se on virallisesti sisäsiisti! :) JEI!! Toki vahinkoja voi vielä sattua, mutta muuten kaikki pissat tulee ulos.

Koska pojat joutuvat olemaan päivät sisällä, ollaan pyritty tekemään pidempiä lenkkejä, kun tullaan kotiin. Paljon ollaan myös juoksenneltu irti metsässä ja aukeilla aluella, jotta poikien energiaa saadaan purettua. Ennen käytiin lenkillä noin 5 kertaa päivässä, jotta Peeta ei tekisi sisälle mitään, mutta nyt on lenkkimäärät pudotettu 3 tai välillä 4. Myös tästä syystä tehdäänkin pidempiä matkoja. Olen miettinyt, että pojat voisi viedä koirapuistoon telmimään joku päivä. Peetalle olisi myös tarkoitus varata pentuagility-kurssi, kunhan vain sopiva tulee kohdalle.

Olen niin onnellinen, kun koiria on nyt kaksi ja heistä on toisilleen seuraa. Oli aina niin haikeaa, kun Jimi oli päivisin yksin kotona. Kaipa se on pärjännyt, mutta nyt on ainakin kaveri kyljessä kyhnöttämässä. Pojat eivät ole kamalasti olleet erossa toisistaa, sillä molemmat tulevat aina lenkille ja muuallekin mukaan. Peeta oli kuitenkin pentutreffeillä ja sen aikaa Jimi oli yksin kotona. Kun tultiin takaisin Jimi oli enemmän innoissaan siitä, että Peeta tuli kotiin, kuin siitä, että me muut tulimme! Veli on niin tärkeä.

Nyt kohti uutta alkavaa viikkoa ja uusia postausaiheita miettien! Meillä onkin melko kiire elokuu, sillä joka viikonlopulle on jo jotakin tapahtumaa ilmestynyt. Vielä on kuitenkin kesää jäljellä, mutta se syksy sieltä saapuu. Sitten saadaankin kivoja kuvia, kun on kaunis ruska!

Mukavaa viikonloppua.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti