28.12.2017

Vuoden 2017 koiramessut

Jouluukuun 8.-10. päivä järjestettiin Koiramessut. Koska olin lähdössä Roomaan, en kerennyt käymään messuilla, kun vain perjantaina. Messut olivat ensimmäistä kertaa kolme päiväiset ja hyvä niin, sillä muuten en olisi päässyt messuille ollenkaan. Pääsin koiramessuille bloggaajana ja tämäkin oli uusi hauska kokemus.


Itse en harrasta näyttelyitä, joten lähinnä olen messuilla käynyt katselemassa, kuuntelemassa luentoja sekä tehnyt ostoksia. Tänä vuonna oli vielä tiukka aikataulu, joten vähän jäi harmittamaan, että en pystynyt ollemaan pidempään messuilla.


Koiramessut järjestetään messukeskuksessa joka vuosi ja ne ovat vuoden suurimpia koiratapahtumia. Messujen järjestäjänä toimii Kennelliitto. Messuilla on paljon näyttelyitä, mutta myös kaikkea muuta koiriin liittyvää. Itse ole pitänyt kovasti koiramessuista, vaikkakin nyt tuntui, että esittelijöitä ei ollut niin paljon kuin joskus ennen. 
Silti nähtävää riitti. Kävin kuuntelemassa kaksi Evidensian luentoa; koirien ensiapu ja koirien hampaiden hoito. Molemmissa oli paljon hyvää infoa ja uusiakin juttuja, joita en itse edes tiennyt. Kävin myös katsomassa Dobo-näytöksen ja itselle tuli oikein kipinä lähteä kokeilemaan sitä. Olen lukenut Dobo-kirjan ja miettinyt, jos lähtisin Jimin kanssa kokeilemaan, kuinka doboilu meiltä sujuisi.


Parasta messuilla on mielestäni kaikenlaiset tarjoukset. Paljon herkkuja tuli ostettua, mutta ei yhtään lelua tai tarvikeita


Messuilta sitten nokka kohti lentokenttää. Onneksi äiti ja isä kävivät hakemassa pojat, niin sain heille tiputettua myös kamalan suuren ostoskassini. Pojat pääsivät "mummolaan" hoitoon ja mami ja isi Roomaan lomalle. 

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti