17.12.2017

Joulukalenteri 2

Lahjaideat

Olen hankkinut jo meidän pojille joululahjat, jes! Lahjat paketoitiin tänä sunnuntaina. Koirat, tai ainakin Jimi, olivat ihan tohinoissaan, kun mami lukittautui vessaan paketoimaan paketteja. Sitten piti hirveästi nuuskutella kassia, johon lahjat pistettiin. Meillä ostettiin tänä vuonna vähän Rauhin herkkuja sekä pari lelua.
 Ajattelin tähän koota pienen kollaasin joululahjaideoista, olkaat hyvä :)

(kuvat mustin ja mirrin sivuilta)
1. Magisson ruoka ja juomakuppi. Nämä ovat kotimaisia ja ne pitävät ruuan viileänä. Ne ovat myös kauniin näköisiä. Väreinä sininen, musta ja pinkki. Löytyy ainakin mustista ja mirristä täältä.
2. Itsybitsyn lelut. Itsybitsyllä on paljon hauskoja leluja. Kokoja on monia, mutta meillä pojat tykkää noista pienistä. Lateksinen kisu ja karvainen monsteri ovat meidän suosikit! Hinta-laatusuhde on kohdillaan! Näitäkin saa mustista ja mirristä täältä.
3. Nylabone pääsi meillä pukin konttiin. Uudenlainen puruluu, jossa on maku mukana. Puhdistaa hampaita ja kuulemma kestää. Löytyy monessa koossa ja vahvuudessa, riippuen vähän pureskelijan koosta ja puru tehokkuudesta. Tätä oli pakko kokeilla! Mustista ja mirristä näitäkin saa,täältä.
4. Koiralle peti. Pedit ovat ihanan pehmoisia paikkoja loikoilla. Näitä löytyy joka koiraliikkeesta ja valikoimaa on vaikka kuinka. Jos kotimaiset pedit kiinnostaa niin käykää kurkkaamassa Kind:in petejä. Näyttää ihanilta ja on huippu laadukkaita sekä kotimaisia.


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti