27.12.2017

Meidän joulu

Oi nyt se vuoden paras aika on ohi, nimittäin joulu tuli ja meni. Joulu tuntui hirveän lyhyeltä tänä vuonna, mutta onneksi siitä kerettiin kuitenkin nauttimaan. Ihanaa, että tähän vuoden loppuun tuli tällainen pieni hengähdystauko. Uusilla voimilla on hyvä jatkaa sitten uutta vuotta. 

Meillä vietettiin joulua kolmessa kodissa. Jouluaattoaamu oltiin omassa kodissa. Heräiltiin, syötiin pieni joulubrunssi ja avattiin muutama lahja jo heti aamusta. Jimi oli ihan tohkeissaan. Se olisi halunnut jo 23. päivän iltana avata paketteja, kun laitoimme niitä kuusen alle. Raukka aina yritti tonkia paketteja, mutta sitä kiellettiin ja lopulta se kävi nukkumaan pakettien viereen. No aamulla sitten avattiin ja Jimi oli kyllä niin tyytyväinen. 

Aamutohinoiden jälkeen pakattiin kamat autoon ja lähdettiin "mummolaan". Siellä sitten vietettiin joulua ensin toisessa osoitteessa ja myöhemmin illalla toisessa. Pojat avasivat Rauhin luut ekana ja loput lahjat eivät sitten enää kiinnostaneetkaan. Parasta oli kiertää kehää ja leikkiä hippaa, kun jommalla kummalla oli aina luu suussa. Tietenkään koirat eivät voineet asettua syömään omia luitaan vaan aina piti saada se, mikä oli toisella. 

 Muista paketeista tuli pari lelua ja herkkutikkuja. Meidän ostama Nylabone ei kiinnostanut kumpaakaan ollenkaan ja se on tälläkin hetkellä lelukopassa koskemattomana... tätä kyllä vähän epäilinkin, mutta olihan sellainen nyt pakko ostaa testiin.

Ruokakin maistui pojille niin, että saatiin ihan masu sekaisin. Nappuloitten lisäksi, kun sai maistella kinkusta pipariin kaikkia herkkuja. Jimin herkkä vatsa ei tietenkään tykännyt ja siitä seurasi sitten pientä vatsavaivaa. Onneksi ei pahempaa ja se meni ohi päivässä, mutta myös herkkupalojen antaminen lopetettiin.

Sää suosi ja maa oli valkoinen. Joulutunnelma ainakin oli katossa, kun oli valkoinen joulu. Ulkoilu ja kinkun sulatusta harrastettiin myös ahkerasti. Metsässä oli kiva kirmata vapaana yhdessä villakoiratoveri Kaarlon kanssa. 


Ihana joulu!
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti