31.12.2017

Kuinka vuoden 2017 tavoitteet täyttyivät?

Vuosi 2017 alkaa kääntyä kohti loppuaan ja nyt on sitten aika katsoa, että tuliko niitä tälle vuodelle asetettuja tavoitteita tehtyä.
Ensi silmäyksellä voin heti sanoa, että osa on täyttynyt ja osa ei. Lähdetään liikkeelle blogille asetetuista tavoitteista, jotka olivat:
1.Kirjoittaa useampi postaus viikossa. Ehkä 3 per viikko
2. Uusia banneri
3. Päivitän IG-profiilia useamminNoh oikeastaan olen kirjoittanut melkein yhtä paljon kuin viimevuonna, jos ei joulukuuta oteta huomioon. Viime vuonna postauksia tuli 83 ja tänä vuonna 70. Tein kuitenkin viime vuonna joulukalenterin ja silloin joulukuussa tuli monta pientä postausta. Muissa kuissa ei kuitenkaan ole kamalia heittoja. Jos joulukuuta ei oteta huomioon tein tammi-marraskuun aikana tänä vuonna 61 postausta ja viime vuonna 59... heh heh. Tämä tavoite ei siis täyttynyt vaan olen kirjoittanut melkein yhtä paljon, kuin vuonna 2016.  2. ja 3. tavoiteet sen sijaan ovat täyttyneet. Olen uusinut bannerin ainakin pari kertaa ja ig:täkin päivittelin kohtalaisesti. 

Koirille asetetut tavoitteet olivat tällaisia:
1. Peeta agilityyn
2. Jimin kanssa kokeilemaan Doboa
3. Koirien kanssa juoksu ja osallistuminen kisaan

ja näistä on vain täyttynyt tuo ensimmäinen. Peetan kanssa ollaan käyty ahkerasti agilityssä. Doboa olemme kokeilleet kotona, mutta kurssille ei vielä olla menty. Tämä dobo on kuintekin pyörinyt mielessä, joten katsotaan, josko vuonna 2018 sinne mentäisiin. Myöskään juoksukisaan ei osallistuttu...harmi.

 

 
Mamin tavoitteet puolestaan olivat tämän näköisiä:
1. Uusi harrastus esim. Pilates tai jooga
2. Lue kirjoja enemmän
3. Luovuta verta
4. Matka New Yorkiin

Näistä puolestaan kaikki muut tavoitteet ovat toteutuneet paitsi tuo kirjojen lukeminen! Uusi harrastus ei ollut kylläkään pilates eikä jooga vaan kävin koko syksyn ratsastamassa. Se on myös ollut haaveena jo pitkään ja onneksi se toteutui. Katson jatkanko taas keväällä ratsastusta. Kävimme myös New Yorkissa ja verta luovutin perjantaina! jiphei! Harmi vaan, että verenluovutus meni pilalle, sillä sitä verta ei tullut kunnolla kädestä. Suoni oli kuulemma niin ohut ja supistui koko ajan, niin veri tuli kamalan hitaasti... Yritettiin kuitenkin ja aion mennä uudestaan kokeilemaan, jos sitten onnistuisi.


Kiitos kuluneesta vuodesta ja Oikein mahtavaa Uutta Vuotta 2018!H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti