14.12.2017

Joulukalenteri 1

No tämäpa alkaa huonosti. En ole kiireiltäni kerennyt tänne nyt mitään joulukalenteria tekemään ja se harmittaa itseäni.. :( tässä nyt kuitenkin kalenterin 1. Osa. Yritän saada neljä tehtyä ja nyt kyllä ryhdistäydyin! Viime vuonna sain ihme ja kumma joka päivä tehtyä yhden postauksen, mutta nyt aika on ollut niin kortilla, että jopa näiden neljän postauksen saaminen tänne näyttää olevan haaste.

Enää on 10 päivää jouluun!
Joulukuu on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Vauhdikkaasti on menty eteen päin, mutta onneksi on keretty jo hieman joulua järjestelemään kotiin. Tarkoitus oli hankkia pojille joulukalenteri, mutta se osoittautui haastavaksi, sillä monista liikkeistä koirien kalenterit olivat loppu. Nyt tuntuu jo vähän turhalta enää yrittää etsiä sellaista, joten täytyy varmaan siirtää tämä kalenteri-juttu ensi jouluun. 

Itsenäisyyspäivänä saatiin viettää vapaapäivää kotona ja silloin otettiin pojista vähän perinteisiä joulukuvia. Ne näyttävät nyt tänä jouluna tältä:

Mami ja isi on kerennyt käymään Roomassakin, minilomalla. Pojat olivat silloin "mummolassa" hoidossa. Roomasta pojille löytyi ihanat jouluneuleet. Pistin niistä jo kuvan instagramiin ja tänne blogiinkin ne päätyvät varmasti vielä joulun aikana. Seuraavaan joulupostaukseen ajattelin koota hieman lahjaideoita koirille!

Ihanaa joulukuuta.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti