25.3.2017

Mustin ja Mirrin App puhelimelle

Heippa!

Nyt tulee tällainen infopläjäys mustin ja mirrin Appista, jonka voi siis ladata puhelimelle.


 Appin voi ladata puhelimeensa joko App storesta (Iphone)ja kohta myös android-laitteille. App löytyy kun pistää hakuun musti ja mirri.
Netissä lisää infoa täältä!


Mitä Appista sitten löytyy. No ensinnäkin se näyttää kuinka paljon on kerryttänyt bonusta ja kuinka paljon on matkaa seuraavaan bonustasoon. Sivulla näkyy myös milloin bonusjakso päättyy. Samalla sivulla näkyy myös mitä on ostanut Mustilta ja Mirriltä ja ostettuja tuotteita klikkaamalla pääsee verkkokauppaa. Appissä on myös sähköinen kanta-asiakaskorttisi, eli jos kortti unohtuu kotiin, mutta luuri on mukana voi sähköistä korttia näyttää kaupassa!

Seuraava "sivu" on tassututka, jonne voi lisätä kadonneen lemmikin. Ilmoituksen pystyy jakamaan ja omistajalle voi soittaa, jos sattuu löytämään eläimen tai tietää siitä jotakin.
Seuraava on pentuopas, jonne on kerätty tietoa pennun kasvatuksesta, kasvusta, koulutuksesta, ruokinnasta jne.  Tietoja löytyy aina vk 13 asti.Appillä pystyy hakemaan myös myymälöitä. Se hakee lähimmät myymälät ja näyttää niiden aukioloajat. Myös myymälöiden puhelinnumerot ovat kätevästä appissa.Viimeisenä välilehtenä on oma profiili. Sinne voi omien tietojen lisäksi lisätä omat lemmikit. Appi on minusta tosi kätevä ja katson usein sieltä sitä, että mitä on tullut ostettua ja kuinka paljon olen saanut bonusta. Kanta-asiakaskorttia en ole vielä hyödyntänyt, mutta onpahan sekin siellä.H

2 kommenttia:

 1. Itsekkin tykkään tästä apista ja on tullut käytettyä kantiskortin ohella. On hienoa kun näkee mitä on ostanut, milloin ja paljon se on maksanut.
  Tuo bonus osio ei ole ollut minulle vielä hyödyllinen 'lyhyiden' jaksojen osalta. Kerran olen päässyt 3% tasoon ja sitäkään en koskaa ole päässyt käyttämään. Ehkäpä jos olisi enemmän eläimiä olisi siitä hyötyä. 4kpl eläimiä ei ole vielä kerryttänyt tarpeeksi bonuksia, olisikohan aika hankkia lisää ystäviä..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minustakin tuo bonuksen keräysjakso on liian lyhyt :( ja melko paljon pitäisi ostaa, jotta pääsisi suurempiin tasoihin... Mutta hyvä app kuitenkin!

   Poista