28.3.2017

Lelujen huolto

Nonniin! Poikien lelukoppa oikein pursuu äärirajoillaan, joten oli aika tarkistaa mitä sieltä oikein löytyy. Päätin tyhjentää koko kopan ja etsia kodin kaikki nurkat ja kerätä lelut yhteen kasaan. Sitten vain lajittelemaan. Ehjät pidetään, rikkinäiset roskiin, likaiset pyykkiin ja ehjät tarpeettomat kiertoon.


 Kasa leluja, joita pojat olivat rikkoneet päätyivät roskakoppaan. Pehmeät lelut heitin pesukoneeseen. Pesin lelut 40 asteessa vähäisessä pesuaineessa. Meillä on vain hajustamatonta pesuainetta, sillä olen useilla hajusteille herkistynyt. Kun lelut olivat pyörineet koneessa noin tunnin, otin ne kuivumaan. Näyttivät taas ihan uusilta!


Tällainen prosessi on hyvä käydä läpi aina silloin tällöin ja nyt kun molemmilla pojilla on syntymäpäivät peräkkäin ja uusia leluja tulee, oli hyvä aika luopua vanhoista. 



On se vaan kummallista, kun niitä lelujakin tulee hankittua kamalasti, vaikka eiväthän nuo leiki kuin muutamalla yksilöllä :/
Uusi vinkuva mustekala on kyllä ollut heidän ihan lemppari (Peetan synttärilahja siis). Sitä on jaksettu vinguttaa päivät pitkät. Muita poikien lemppareita on lammasraato ja huovutettu sorsa. Palloista meidän poitsut ei oikein välitä. Välillä pojat leikkivät likaisilla sukilla, joita käyvät kähveltämässä esim. pyykkikorista, jos silmä välttää...




H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti