9.3.2017

Helmikuun ostokset

Nyt on helmikuun ostosten vuoro eli mitäs ja kuinka paljon sitä tässä kuussa tuli koiriin käytettyä??
1. Ruoka
Helmikuussa tuli pistettyä sievoinen summa koiren ruokaan nimittäin yhteensä 123€
Ostimme ensin normaalin 3 kg ruokasäkin, mutta sitten huomasin mustilla ja mirrillä Brit Caresta tarjouksen ja pakkohan se oli hyödyntää. Ostimme siis 24 kiloa koiran ruokaa 99 eurolla. Ei paha ja tuli muuten lähes puolet halvemmaksi, kuin ostaa noita kolmen kilon säkkejä. Tuo määrä riittää pojille noin nejäksi kuukaudeksi, joten nyt ei sitten tarvitse ostaa vähään aikaan ruokaa :) 

 Ostin myös pitkästä aikaa pojille kaupasta herkkuja, nimittäin Dentalife tikkuja. Meillä on ollut kaapit täynnä koiranherkkuja, kun niitä tuli hankittua messuilta ja jouluna. Nyt alkavat varastot huveta, joten näihinkin alkaa taas menemään rahaa. Nämä tikut maksoivat 1,20€


Eli yhteensä ruokaan ja herkkuihin meni helmikuussa: 124,20€

2. Harrastukset
Peetan kanssa ollaan jatkettu agilityä ja se maksoi helmikuulta 64€. Muut harrastuksemme eli lenkkeily ja koirapuistot/shelttitreffit ovat olleet ilmaisia!

3. Säästö
Helmikuussa pistin koiriensäästötilille 60€


Muuta ei helmikuussa tullutkaan hankittua. Helmikuussa koiriin käytettiin siis 248,20€. Summahan vain kasvaa :D 

Kovasti tekisi mieli ostaa Peetalle uusi hihna ja itselle Hurtan tarvikevyö, mutta olen vielä malttanut mieleni. Maaliskuussa tulee varmaan eläinlääkärikuluja, kun Peeta menee 1v rokotukseen, mutta toisaalta ei tarvitse ostaa ruokaa, joten niissä kuluissa sitten "säästetään".


H



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti