15.6.2016

Viikonloppu "maalla"

Peeta kävi perjantaina rokotuksessa ja samalla lähdimme viettämääm viikonloppua vanhemmilleni. Peeta oli todella reipas ja lääkärikin naureskeli, että onko hän aina noin rauhallinen. Toisinaan Peeta tosiaan on rauhallinen, mutta kyllä hänestä villipuolikin löytyy. Piikkiä poitsu ei edes huomannut ja muutenkin oli täysin terve. Tarkistimme painon ja se näytti 2,9 kg, joten kyllä meidän kotivaakaankin on ihan luottamista.


Peeta sai oman rokotuskortin ja seuraava piikki mennään ottamaan sitten kuukauden päästä. Silloin tuleekin kyllä kaksi piikkiä, tehosterokotus ja rabiesrokotus. Saas nähdä mitä Peeta niistä sanoo.

Sää suosi ja pojat juoksentelivat paljon pihalla. Ihanaa, kun omassa pihassa voi ihan vapaasti mennä. Harmi, että meillä kotona ei ole edes parveketta. Reippailimme myös lähimetsässä.

Vauhtia ja ihmeteltävää riitti! Pojat jäivät vielä maanantaiksi "mummolle" hoitoon, kun me lähdimme käymään Tallinnassa. Olivat kuulemma viihtyneet ja olleet nätisti. Kotona sitten nukkuivat paljon, sillä kyläily ja vapaana juoksentelu olivat selvästi väsyttäneet.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti