8.6.2016

Pentupäiväkirja; Peeta 11vk & 12vk

Täällä on tapahtunut parin viikon aikana kasvua ja kehitystä ja edelleen tapahtuu. Peetan säkä oli 11 viikkoisena 25,5 cm eli 1,5 cm kasvua oli tapahtunut. Painoa pojalla oli 2600g. Nyt Peeta on täyttänyt 12 viikkoa ja säkä on 26 cm ja paino 2848g. Vertailun vuoksi katsoin Jimin painon 12 viikkoisena ja se oli 3500g.. oho Jimi on ollut pulleampi poika. En luota kyllä ihan 100 % meidän vaakaan, joten nyt perjantaina, kun Peeta menee eläinlääkäriin, varmistetaan paino.

Peeta on kasvun lisäksi kehittynyt hienosti. Hän osaa istua ja mennä makuulle käskystä. Tassua ollaan nyt harjoiteltu ja sekin alkaa jo sujua. Kontaktia hän antaa jo hienosti niin sisällä, kuin pihallakin. Pihalla hihnakävely on jo ihan super hyvä! JEE.  Peeta tekee myös aina pissan pihalle, vaikka tietenkin sisällekin niitä vielä tulee. Myös luokse tulo on hyvä.  Paikka-käsky ei kyllä merkkaa kamalasti vielä mitään J Peetalta on leikattu muutamaan otteeseen kynnet ja molemmilla kerroilla pikku poitsu oli niin kiltisti. Ihme pentu!

Jimin ja Peeta on ihan parhaita kaveruksia keskenään. Isoveljeä seurataan kaikkialle ja nukutaan yhdessä sekä tietenkin leikitään. Pihalla Peeta = naskali välillä ärsyttää veljeä, kun Jimi haluaisi nuuskia , mutta toinen roikkuu joko kyjessä tai hännässä. Onneksi Jimi osaa näyttää milloin pinna ei enää kestä ja pistää Peetan kuriin. Hippa on ihan parasta pihalla. Pojat juoksevat aivan täysiä jahdaten toinen toistaan. Ei voi muuta kuin hymyillä, kun katsoo niiden menoa. 

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti