16.5.2017

Hyödyllisiä facebookryhmiä

Facebookissa tapahtuu nykyään kaikenlaista. Siellä voi kuulua erilaisiin ryhmiin ja esim kirppistellä tai treffata ihmisiä. Ajattelin tähän kerätä muutaman omasta mielestäni hyödyllisen ja kivan facebook ryhmän.

1. Shetlanninlammaskoira
Varmasti monille roduille on facebookiin luotu oma ryhmä/yhteisö. Shetlanninlammaskoirille sellainen on ja ryhmä on ihana ja aktiivinen. Jäseniä on melkein 7000 ja siellä on juttua ties mistä. Ryhmässä jutellaan ja jaetaan kokemuksia sekä ihania kuvia. Ihanaa kun on samanhenkisiä ihmisiä "ympärillä"



2. KoiraKirppis
Kirppiksiä käytän usein ja tässä ryhmässä saa hyvin myytyä/ostettua koirille varusteita. Ryhmässä on vajaa 7000 jäsentä ja tavara liikkuu hyvin. Täältä ryhmästä on tullut niin ostettua kuin myytyäkin


3. Shelttitreffit pk- ja lähiseutu
Shelttitreffi yhteisössä pääsee näkemään ihan oikeasti muitakin shelttiomistajia ja koiria. Siellä kuka tahansa saa järjestää treffit ja kutsua muita shelttienomistajia mukaan tapaamiseen. Olen käynyt itse monilla treffeillä ja niissä on usein hauskaa ja koirilla on ainakin seuraa. Jäseniä on noin 250.



4.  Kirpputori koiratarvikkeille
Toinen kirppisryhmä on kirpputori koiratarvikkeille. Ryhmässä on yli 26000 jäsentä ja myynti on melko aktiivista. Täällä liikkuu hyvin tavara ja on myynnissä paljon kaikkea koirille.  



5. Koirabloggaajat
Koirabloggaajien yhteisössä voi jakaa koirapostauksia ja samalla lukea toisten blogeja. Sieltä löytää hyvin koira-aiheisia blogeja. Jäseniä ryhmässä on 359



Ryhmiä pystyy etsimään facebookissa "etsi"-toiminnon avulla. Osa ryhmistä on suljettuja, joihin täytyy siis pyytää pääsyä mukaan. Toisiin voi mennä suoraan. Jos jollain on lisää ehdotuksia kivoista fbryhmistä, niitä saa toki ehdotella ja esitellä.


H

1 kommentti:

  1. Kivankuuloisia. En vaan ole vielä innostunut liittymään facebookiin.

    VastaaPoista