7.5.2017

Kevät

Heissan!
Nyt on tullut pieni tauko blogiin, sillä itsellä kalenteri on pursunnut täynnä menoa ja aikatauluja. Nyt kun työkiireestä ja lomamatkasta on selvitty, voi taas paneutua täysillä arkielämään ja bloggaamiseen. Viimeksi olen kirjoittanut pääsiäisestä ja nyt ollaan jo toukokuussa, hupsis!
Kevät on mennyt ihanasti eteenpäin ja kohta ollaan jo kesäkuussa.

 Tänne kuuluu, kiireestä huolimatta, hyvää. Ollaan nautittu aurinkoisista päivistä sekä vihertävästä luonnosta. Pojille pitäisi laittaa ihan tässä joku päivä punkkikarkoitteetkin. Vielä ei ole ikäviä otuksia näkynyt, mutta eivätköhän he ole jo lähteneet liikkeelle ilmojen lämmetessä. Peeta pitäisi viedä myös lääkäriin rokotettavaksi ja ajattelin, että se tehdään tuossa kesäkuun puolella. 

Agilityä ollaan harjoiteltu Peetan kanssa ahkerasti, mutta nyt kun herra nostaa jalkaansa kunnolla, (vihdoin ja viimein) ovat hajut alkaneet kiinnostamaan enemmän. Viime treeneissä puuttuikin ennen niin innokas koira ja tilalla oli vain maata nuuskiva teinikoiruli. Nyt pitäisi keksiä keinoja millä Peetaa saisi innostettua ennen treenejä. Onneksi hän loppua kohden oli radalla taas liekeissä, mutta alku oli kyllä hieman kankea.. Meillä kun on mennyt treeneissä tosi hyvin, niin tällainen käyttäytyminen tuntui ihan oudolta ja jopa vähän masensi. Ajattelin, että eikö tästä nyt tulekaan mitään. Jatketaan kuitenkin harjoituksia, jos ne siitä taas paranisivat.


Mutta ihanaa toukokuuta ja uusia postauksia päin!


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti