25.5.2017

Huhtikuun ostokset

Tämä tulee nyt vähän myöhään, sillä toukokuukin alkaa jo lähestyä loppua. Tässä kuitenkin huhtikuun ostosten esittely.

Ruoka/herkut
Ruokaa meillä on vieläkin varastossa, siitä kun ostin joskus alkuvuodesta ne kaksi jätti säkkiä. Kesäkuussa täytynee mennä kuitenkin täydentämään varastoja. Tämä tarkoittaa sitä, että toukokuussakaan ei mennyt ruokaan rahaa, mutta herkkuja taas ostettiin.
Tavalliseen tapaan tuli hankittua  dentalife:n purutikkuja ja herkkusuikaleita (joista unohdin ottaa kuvat)
Rahaa näihin kului: 3,65€

Varusteet/ lelut
Joinain kuukausina ei tule ostettua mitään varusteita ja toisina taas enemmän. Nyt huhtikuu oli oikea varustekuukausi. Pojille hankittiin uudet valjaat, Peetalle vielä uusi hihnakin, Jimille synttärilahjaksi lelu sekä kierrätyskeskuksesta löytynyt "mökkihuppari". Valjaat ostin dreampetstorelta ja ne olivat hyvässä alennuksessa. Hurtan valjaille jäi yhteensä hintaa 21,85€!!

Peetalle hankittiin myös uusi hihna (sama kuin Jimillä) ja onneksi minulla oli bonuksia mustiin ja mirriin, joten hihnastakin tuli vähän alea. Uusi flexi vario ja siihen multibox maksoivat: 20€. (tästä tulossa vielä oma postaus)

Käydään usein kierrätyskeskuksessa ja sieltä lähti matkaan vaaleanpunainen (KYLLÄ, PINKKI!)adidog huppari. En vain voinut jättää sitä sinne, sillä se oli niin suloinen ja maksoi vain 4€. Se mahtui Peetalle kuin nakutettu ja hän voi käyttää sitä mökillä, jotta mäkäräiset ja hyttyset eivät niin syö. Jossain vaiheessa paita voi sitten siirtyä tulevalle tyttö sheltillemme... :)

Jimillä oli syntymäpäivä huhtikuussa ja hän sai lahjaksi toisen ItsyBitsyn. Peeta sai hänen synttäreillään lahjaksi kumisen Itsybitsyn ja pojat leikkivät sillä ihan hulluna, joten päätin hankki toisen "Jimille". Myös tämä karvainen monsteri on ollut kovassa käytössä ja siltä on melkein saatu häntä irti...
Hintaa ItsyBitsy monsterilla oli 3,90€

Yhteensä varusteisiin ja leluihin huhtikuussa meni: 49,75€

Harrastus
Huhtikuun agility-treeneihin meni 96€ ja kurssi jatkui toukokuun puolelle. Nyt varmaankin pidetään kesätauko, sillä ohjaajamme jää lomalle. Startataan taas uusiin treeneihin syksyllä! Tavoitteena olisi myös päästä ensi syksynä/talvella kisaamaan.. HUI!

Säästöt
Koirien säästötilille pistin huhtikuussa 100€


Kokonaisuudessaa huhtikuussa meni rahaa koiriin yhteensä: 249,40€.
Hups keikkaa! Nyt kuitenkin voin sanoa, että toukokuussa en ole ostanut oikeastaan mitään koirille. Agilityäkään ei ole tarvinnut maksaa, kun huhtikuun kurssi kesti toukokuun puolelle. Välillä menee siis enemmän ja välillä vähemmän. 

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti