27.2.2017

Pentupäiväkirja: Peeta 11kk

Jälleen on tultu yksi kuukausi vuotta eteenpäin. Peeta täytti helmikuussa 11 kuukautta. Maaliskuussa poitsu on jo yhden vuoden! Aika on mennyt ihan siivillä.

Peeta säkä on edelleen 35cm. Jalkaa poika ei nosta vieläkään, mutta on kyllä kiinostunut hajuista ulkona. Kai tuo Jimin ego on niin iso, että Peeta ei halua uhmata sitä nostelemalla jalkaansa ja merkkaamalla. Katsotaan josko tuokin päivä koittaisi, kun pikku vauva nostaisi jalkaa. 

Peeta on aloittanut agilityn ja pentukurssi oli ja meni jo. Nyt olemme siirtyneet jatkokurssille ja päässeet hommaan vähän jo tosissaan kiinni. Itsellä on sellainen olo, että jos kaikki menee hyvin, sitä voisi lähteä kokeilemaan joitakin kisoja. Jospa Peeta, virallisesti mitattuna, olisikin 34 cm ja pääsisi agilityssä kisaamaan minisarjaan.. Agility on siis sujunut tosi kivasti ja se on niin hauskaa. Nautin siitä, kun pääsee koiran kanssa touhuamaan ja näkee miten se oppii. Peeta on myös aina ihan innoissaan radalla ja vauhtia riittää. 

Pureskelu on jäänyt meillä vähemmälle. Joten jes sille. Kevättä kohti ollaan menossa ja se on aina ihanaa. Päivät pitenevät ja sää lämpenee. Peeta pitääkin kohta madottaa ja viedä 1v rokotukseen. 

Mukavaa lähestyvää kevättä kaikille!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti