16.2.2017

Blogi 1 vuotta!

Tänään Kuono edellä blogi täyttää yksi vuotta. Tasan vuosi sitten päätin kokeilla ja aloittaa blogin. Tietenkin maailman rakkaimmastani eli koirastani. Silloin meillä oli vain Jimi, mutta suunnittelimme toisen koiran hankkimista tosissamme. Nyt onkin tultu vuosi eteen päin ja koiria on tosiaan nykyään kaksi kappaletta. Peeta myös täyttää kohta vuoden. Olen tykännyt kirjoittaa tänne, vaikka en olekaan niin taitava ilmaisemaan itseäni tai ajatuksia kirjallisesti. Blogiin on tullut myös lukijoita, eli ehkä muitakin on edes hitusen verran kiinnostanut asiat joista kirjoitan. Arkisestihan täällä mennään, mutta itsestä tuntui, että sellaisia koirablogeja ei ole niin hirveästi. Itse myös tykkään lukea ihmisten elämästä ja juuri arjesta. 


Asetin blogille tavoitteita vuotta 2017 varten, joten katsastetaan ne sitten, kun vuosi jälleen vaihtuu. Kuono edellä blogissamme on kirjoitettu: Peetan kasvusta, kuulumisista, ostoksista, harrastuksista, koirien hoidosta, varusteita ja monista muistakin arjen asioista. Luetuin postaus vuoden aikana on ollut
Rukkan tossut- postaus. Blogia tullaan jatkamaan samaan tyyliin. Yritän kirjoitella hitusen aktiivisemmin, kuin vuosi sitten, mutta omat työt verottavat aina hieman ajasta. Yritän myös saada tehtyä tänne enemmän videoita, sillä itse ainakin tykkään katsoa toisten videoita :)

Haluankin nyt kiittää kaikkia, jotka ovat tämän ensimmäisen vuoden aikana meitä seuranneet. Kiitos.

Blogia voi seurata myös facebookissa
ja istagramissa: kuonoedella
(blogin sivussa myös linkit näihin medioihin)


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti