6.2.2017

Tammikuun ostokset

Ajattelin aloittaa uuden postausjutun, joka tulisi aina kerran kuussa. Aiheena olisi kuukauden ostokset. Esittelen postauksessa aina menneen kuun ostoksia ja kuinka paljon koiriin on siinä kuussa mennyt rahaa. Itsehän en ole ennen kummemmin ajatellut, kuinka paljon koiriin menee rahaa. Tätä olisi siis mielenkiintoista seurata. Idean sain muista koirablogeista. Tammikuun alussa monilla oli postaus, jossa kerrottiin koko vuoden summa, mitä koiriin ja koiraharrastuksiin oli uponnut. Osalla summat olivat tosi hurjia (tai ainakin ne tuntuivat hurjilta), joten nyt haluan tietää, kuinka paljon itse käytän rahaa poitsuihin. 

Tässä tulee siis tammikuun ostokset:


1. Ruoka
Kaksi 3 kg pussia Brit care nappuloita
= 46€

2. Harrastus
Peetan pentuagility
= 76€

3. Varusteet
Hurtan heijastinliivi Jimille (tori.fistä)
= 10,40€
Hurtan heijastinliivi Peetalle (fb koirakirppikseltä)
= 12€
Hurtan talvitakki Peetalle (fb:stä)
= 0€, ilmainen :)

4. Koirasäästö
Koirien "omalle" tilille säästösumma
= 20€


Yhteensä näihin kaikkiin juttuihin meni 164,40 €

Voin rehellisesti sanoa, että ehkä jopa vähän yllätyin summasta. Ajattelin, että varmaan koiriin menee joku 50€ kuussa, mutta tuohan on kolme kertaa se :D Tietenkään joka kuukausi ei tarvitse ostella varusteita... ellen sitten taas keksi jotain uutta, mitä poikien "pitäisi" saada!

H

4 kommenttia:

 1. Näitä postauksia on aina niin hauska lukea!
  Itsekin yritän kirjoittaa kaikki koiriin liittyvät kulut ylös. Näin heti vuoden ensimmäisen kuukauden jälkeen alkoi jo hirvittämää. Meillä meni tammikuussa yhteensä 991,43€. No siihen kyllä sisältyikin mm. kaksi eläinlääkärikäyntiä, jäsenmaksut ja koiraveräjä, joten toivon hartaasti, että loppuvuonna ei rahaa kulu noin paljon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mutta kyllä nuo lääkärikäynnit syö melkoisesti rahaa. Toivottavasti loppuvuosi menee hieman edullisimmissa merkeissä :)

   Poista
 2. Mäkin joskus kirjoittelin näitä ylös ja koitin blogiinkin asti saada mutta se vähän jäi. Menee kyllä niin paljon ihan hujauksessa rahaa koiriin asiaa sen enempää ajattelematta edes :D

  VastaaPoista