31.10.2016

Pentupäiväkirja; Peeta 7kk

Peetalle tuli nyt lokakuussa ikää 7 kuukautta. Tällä hetkellä poika on korkea (säkä)33 cm ja painaa 6 kg. Tässä muutama kuva pikku herran profiilista:

Turkki jatkaa kasvua.

Peeta tottelee hienosti luoksetulo-käskyä. Haastetta meille on tuottaneet paikallaolo ja hihnakäyttäytyminen. Niitä harjoitellaan usein. Hihnassa Peetalla on aina kiire. Se ei vedä kovasti, mutta kävelee hihna pitkällä ja viipottaa kovaa kyytiä. Toisia koiria nähdessään se on super innoissaan, pomppii ja haukkuu. Tätä ollaan yritetty tässä kitkeä pois. Kovasti on töitä vielä tehtävä plus haastetta tuo se, että Jimi on aina lenkeillä mukana. Kun on vain kaksi kättä ja toisessa tempoilee innokas pentu on vaikea hallita tilannetta ja antaa namuja palkaksi. Jimi myös välillä räyhää koirille, mutta harvemmin. Pitäisi tehdä tehdä lenkkejä vain Peetan kanssa, jotta onnistuttaisiin ohitustilanteissa sotkeutumatta hihnoihin tai antamalla palkkaa myöhässä. Peeta ei myöskään pysy kamalan hyvin paikka-käskyssä. Tätäkin harjoitellaan siis vielä.


HauHau champion on perustanut kivan nettisivun "koirasi terveystietopankkin", jonne voi kirjata koiran terveystiedot. Sivustolla saa myös vinkkejä pennun ensimmäiseen vuoteen ja sieltä löytää Suomen eläinlääkärit. Olen rekisteröinyt molemmat koirani sinne ja Peetasta tulee aina joka kuukausi sähköpostiin viesti, kun hän on vanhentunut 1kk.Tällaista oli kuukaudessa tapahtunut!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti