8.10.2016

Koirapuisto

Viime viikolla oltiin jälleen poikien kanssa koirapuistossa. Puisto on tosi lähellä meitä, joten sinne on nyt helppo mennä. Edellisen kodin läheisyydessä ei ollut koirapuistoa, mutta kyllä me välillä lähdettiin pidemmälle, koirapuistoon. Nyt on asiat toisin ja voidaan hyödyntää koirapuistoa joka viikko tai vaikka joka päivä!

Koirapuiston plussia on
+ koirat voi olla vapaana ja saa juosta niin paljon kuin jaksavat
+ tapaavat toisia koiria
+hauskaa yhteistä aikaa koko perheen voimin

Miinuksiakin kyllä löytyy
- meidän lähipuistossa ei ole pienten puolta, joten välillä puistossa on niin isoja koiria, että ei olla viitsitty mennä. Isoilla koirilla voi olla vähän järeämmät leikit, kuin meidän pojilla.
- rähinä mahdollisuus... viimeksi Jimi meni rähinään mukaan, kun kaksi koiraa alkoi riitelemään kepistä. Hölmö, ei ollut edes ottamassa keppiä, mutta oli vain pakko mennä mukaan myllyyn, kun sellainen sitten saatiin aikaiseksi.

Alkuun ei ollut muita koiria ja voitiin rauhassa heitellä pojille keppejä ja vähän palautella estehyppyjä mieleen. Koirapuistossa on iso runko, jonka yli hypittiin. Peeta ei vielä kunnolla uskaltanut hypätä vaan kiersi usein rungon. Kyllä kameraan tallentui muutama hänenkin hyppy.

Pojat hyppi myös isin kanssa. Voi että oli hauskaa katsoa näitä kuvia, kun tuli niin hassun näköisiä hyppyjä!
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti