23.10.2016

Sheltti-heijastin

Heijastin on todella tärkeä kapistus varsinkin näin syksyisin, sillä illat pimenevät. Kahden sheltin omistajana ja muutenkin shetlanninlammaskoirafanina olen tehnyt heijastimia, jotka ovat sheltin näkösiä.

Tein näitä ensimmäisen kerran alku vuodesta ja silloin pistin niitä myös myyntiin facebookiin. Heijastimia meni yllättävän hyvin ja sain mukavasti kerättyä "koirakassaan" eli Peetan ostoon, rahaa. Nyt kun syksy ja pimeys ovat taas tulleet, kaivoin heijastintarvikkeet esiin ja tein jälleen lisää heijastimia.

Näitä on tosi yksinkertaista tehdä ja samalla se on hauskaa. Nyt jätin heijastimen myös itselleni, sillä viimeksi pistin kaikki myyntiin. Tarvikkeita ovat; paksu huopa, heijastintarra, naru, helmiä ja klipsu. Kaikki tarvikkeet on hankittu Sinellistä.

Heijastimen teko aloitetaan siitä, että heijastintarraan piirretään haluttu kuva ja sitten se leikataan irti. Heijastin silitetään huopaan kiinni ja sitten huopa leikataan muotoonsa. Lopuksi kiinnitetään naru ja pujotellaan siihen helmiä sekä viimeistellään klipsulla tai vaikka hakaneulalla. Heijastimista voi tehdä ihan minkä muotoisia vain haluaa. Olen tehnyt itselle myös tassun ja pojille luu-heijastimet.


Muistakaa näkyä pimeässä!

H

1 kommentti:

  1. Mistä oot löytäny heijastinkangasta? Onko ko. kankaassa CE/EN-merkintä? Itse en oo ko. merkinnällä varustettua kangasta vielä löytänyt, joten vinkit kehiin. :)

    VastaaPoista