17.8.2016

My Furst Groomer.

Viikonloppuna oltiin käymässä Keskisten kyläkaupassa ja sieltä matkaan tarttui uusi harja pojille. My Furst Groomer on Furminatorin tekemä harja pennuille. Harjan on tarkoitus olla pennun ensimmäinen ja itse olin katsellut tätä muutamaan otteeseen netistä. Nyt harja maksoi vain 9 euroa, joten se oli pakko ottaa matkaan! Netistä katsotut hinnat pyörivät siinä 20 euron paikkeilla.

Harjassa on tosiaan kaksi pääosaa, joita voi vaihdella varteen. Toinen on karsta ja toinen kampa. Itse tykkään harjata shelttejämme juuri karstalla, joten se oli yksi syy ostaa kyseinen harja. Karstalla lähtee kaikista parhaiten omien kokemusten mukaan pohjavilla.

Myös harjan varsi on mukavasti muotoiltu ja kiva pitää kädessä. Harja on myös söpön värinen ja sopii meidän pojille tosi hyvin. Harjaspäät on helppo vaihtaa. Painetaan vain nappia, jossa on tassun kuva. Sitten kiinnitetään uusi pää vain kliksauttamalla harja paikalleen.

Testasin harjaa jo Peetaan sekä hieman Jimiin ja molemmilla pelitti oikein hyvin. Kohta alkaakin talviturkki vaihtumaan ja karvaa irtoaa. Nyt eikun harjaamaan!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti