14.8.2016

Pentupäiväkirja: Peeta 5kk

Tänään Peetalle tuli ikää 5kk! Poika on kasvanut jo isoksi koiraksi ja enää voi vain haikeana katsella super suloisia pallero pentukuvia. Peetalla ei ole vielä vaihtuneet hampaat, mutta kyllä niitä kohta varmaan alkaa tipahtelemaan. Poika on nyt 33 cm korkea ja painaa 4,8kg. Vielä ei pysty varmaksi sanomaan, mutta uskon, että Peeta jää aika pieneksi.

 Korvat ovat ja pysyvät pystyssä. En ole alkanut liimarumbaan, vaikka ne "oikeat" korvat olisivatkin suloiset. Emme myöskään harrasta näyttelyitä, joten korvat eivät haittaa meitä mitenkään. Nähtävästi tässä talossa kasvaa vain pystykorvaisia shelttejä :)

Turkki Peetalla on myös alkanut ihan vähän jo pidentyä, ainakin rinnan kohdalta. Häntään on myös tullut vähän tuuheutta. On hauska nähdä sitten kun turkki kasvaa, että miten pojan ilme muuttuu.

Kaikki on mennyt täällä hyvin ja Peeta on ollut reipas pentu. Pientä pelkuruutta on kuitenkin ilmassa, sillä Peeta säikkyy ulkona hieman pyöriä. Myös jotkut ihmiset ja varsinkin lapset pelottaa. Yksi päivä Peeta lirautti hissiin, kun sinne tuli mies ison laatikon kanssa. Pojalla tosin oli kova hätä, sillä olin juuri tullut töistä ja viemässä koiria ulos. Myös super innoissaan se on kaksi kertaa pissannut vähän lattialle... Pitää seurata tilannetta. Meneekö tämä vielä pennun ominaisuuksiin ja siihen, että ei jaksa pidättää vai onko tässä jotain muuta. Jimillä ei tällaista lirauttelu-ongelmaa kyllä ollut laisinkaan, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Pentuagilityä odotellessa, hyvää sunnuntaita!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti