5.9.2016

Muutto

Anteeksi hiljaisuus, mutta perheemme on muuttanut. JEE!
Saimme viimeinkin isomman asunnon jonne mahdumme ja meillä on vieläpä parveke! Olemme niin iloisia.


Muutimme 26.8. perjantaina ja pojat olivat tietenkin ihan ihmeissään tapahtumista. Illalla oltiin saatu tavarat tuotua uuteen asuntoon ja lopuksi haimme koirat, jotka tutkivat asuntoa innoissaan. Laminaattilattialla rapisee tassut ja parvekkeelta kuuluu ääniä, mitä tämä nyt on?

Jimi on aina ollut vähän huono näissä muutosasioissa. Se saattaa haukkua alussa, jos uudesta asunnosta lähtee, mutta onneksi oli viikonloppu ja kerkesimme totutella uuteen asumukseemme. Sunnuntaina kävin kaupassa ja kirjastossa ja kun lähdin eivät pojat sanoneet mitään. Ihme ja kumma. Maanantaina, kun alkoi arki, eikä silloinkaan kuulunut mitään ääniä, kun oven laittoi kiinni.

Asunto on melko uusi, joten täällä on tosi siistiä ja materiaalit ovat kivoja. Ja parasta on se, että nyt on enemmän tilaa. Olen itse niin iloinen ja innoissani meidän suuresta parvekkeesta. Pojatkin tykkäävät makoilla parvekkeen oven luona, mutta saattavat vielä herkästi haukahtaa muutaman vahtihaukun, jos pihalla kiljuu lapsia. Eivätköhän he siihenkin lopulta totu.

Muuttolaatikot on melkein purettu ja ollaan asetuttu taloksi. Nyt vain uusia juttuja hankkimaan, kuten mattoja, sillä Peeta ei ole enää hetkeen tehnyt mitään sisälle! Myös parveke kaipaa laittoa. Blogiakin voi taas päivitellä, kun ei tarvitse iltaisin pakata tavaroita tai tehdä muutosilmoituksia tai siivota hulluna.

Mukavaa alkavaa syyskuuta!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti