19.4.2016

Ostoksia Zooplussalta

Tilasin ensimmäistä kertaa Zooplussalta koirille juttuja.  Zooplus on siis lemmikkieläintein tarvikkeita ja ruokaa myyvä nettisivu. Sivuilta löytyy niin koirille, kissoille kuin pieneläimille tuotteita. Mielestäni firma on saksalainen tai ainakin he lähettivät paketin ulkomailta. Nettisivut ovat kuitenkin ihan suomen kieliset. Tuotteet olivat edullisempia, kuin Suomessa ja tilaaminenkin oli ihan helppoa. Toimituksessa kesti noin viikko ja eilen saapui iso paketti, jonka hain postista.

Jimi oli taas ihan tohkeissaan kun saatiin paketti kotiin. Hän ei olisi millään malttanut odottaa, kun avasin paketin ja jokaista juttua piti haistella kovasti. Tilasin tuotteita pennulle ja Jimille.

Tässä näitä nyt sitten olisi.

1. Kong Puppy S, Peetalle. Ihana vaaleansininen :) Voivat sitten yhdessä Jimin kanssa puuhailla kongien kanssa, kun Jimillä on se normaali versio.

2. Kong Wubba. Tämän oli tarkoitus olla lelu Peetalle, mutta hupsii se olikin kokoa L ja noin iso.. Noh eiköhän tällä joku kuitenkin leiki. Tuo Wubba oli tuollaista kivaa pehmeää materiaalia ja sitten siellä on kaksi palloa sisällä.

3. TubiDog-pateeta. Makuina maksamakkara ja kala. Jimi tykkää näistä ja näiden avulla palkkaaminen treenatessa onnistuu vaivaitta!

4. Hihnanjakaja. Ajattelin, että sitten kun Peeta kasvaa, voisin ulkoiluttaa koiria yhdellä flexillä. En tiedä onnistuuko tämä, mutta kaksi flexia tulee olemaan vähän hankala ja en millään halauisi siirtyä tavallisiin hihnoihin. Flexi on jotenkin niin kätevä.

5.Kartie älypeli. Jimi tykkää puuhailla tällaisten kanssa, joten ajattelin, että nyt hankitaan myös kotiin tämmöinen. Tuossa yhdessä laudassa on kaksi peliä, toisella puolella toinen ja toisella toinen.

6. Viimeisenä Peetalle peti. Tämä taisi olla joku "Top seller" ja näytti mukavan pehmoiselta niin otin sen. Ihan hyvän kokoinen (50cm), ei liian iso, mutta peti ei mene heti pieneksikään.

Tässä olivat ostokset. Olen tyytyväinen, vaikka vähän tuo liian iso Kong Wubba jäi harmittamaan, mutta tällaista välillä sattuu. Suosittelen kokeilemaan Zooplussaa, itse ainakin tykkäsin!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti