7.10.2018

Millers Forge kynsisakset

Tuli aika leikata koirien kynnet ja koska en ollut kotona piti lainata mummilan saksia. Tämä oli onni, nimittäin törmäsin törkeän hyviin kynsileikkureihin, MILLERS FORGEN saksiin! Leikkasin ensin Peetan kynnet, jotka ovat paljon pienemmät ja ohuemmat kuin Jimin ja sakset toimivat kuin unelma. Ne leikkasivat kynnen kuin kuumalla veitsellä olisi voita leikannut. Sitten tuli Jimin vuoro, sama homma, helppoo kun heinän teko! En voinut uskoa. Olen jo vuosia leikannut vain joillakin saksilla, jotka ovat olleet a) tylsät  ja b) jättäneet rosoisen reunan. Jimin kynsiä varsinkin leikatessa on saanut oikein kunnolla painaa, jotta kynsi on katkennut. En ole kuitenkaan ajatellut, että saksissa voisi olla jotain vikaa, vaan olen vain uskonut, että koiran kynnet ovat niin paksut ja vahvat, että leikkaaminen tuntuu haastavalta.


Eikun siis samat sakset kotiin hankkimaan! Nopean googlettelun jälkeen saksista löytyi paljon positiivista palautetta. Asiakaspalautteissa saksia oli ylistetty ja niistä oli sanottu vain hyvää! Saksille luvataan jopa elinikäistä takuuta, HUIPPUA! Ne ovat jopa kuningaskuluttajan testivoittaja! Selasin nettisivuja ja perus koirantarvikeliikkeistä saksia sai. Mustilla ja Mirrillä hintaa oli 12,90€ ja Peten koiratarvikkeella taas 7,90€. Äkkiä vaan ostoskoriin, vanhat sakset roskakoppaan ja odottamaan, että paketti saapuisi.


Paketti on tullut ja mukana tuli muutama muukin ostos. Sakset ovat kevyet ja sopivat hyvin käteen. Niissä on punaiset kumiset osat, jotta sakset pysyvät hyvin kädessä. Ja kyllä, ne leikkaavat todella hyvin!

 Sakset saa lukittua sivussa olevalla pienellä metalliosalla. Takaa löytyy myös stoppari, joka estää kynnen tulemasta liikaa läpi saksesta. Muuten saksissa ei ole mitään ihmeellisyyksiä. Olen kuitenkin todella tyytyväinen näihin ja voin suositella lämpimästi kaikille näitä.H

2 kommenttia:

  1. Nää on ihan parhaat leikkurit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä :) Mukava kuulla, että muillakin toimii kuin unelma!

      Poista