30.9.2018

Terveiset tauolta!

Hiljaista. En oikein tiedä edes mistä aloittaa. Päässä on pyörinyt, että blogia pitäisi kirjoittaa ja kalenteriin on useampaan "to do"-listaan noussut, että BLOGI. Silti tänne ei ole tullut mitään... miksi? En keksi muuta syytä (tekosyytä) kuin aika. Ei ole ollut aikaa juuri tälle, tähän kirjoittamiseen, kuvaamiseen, ideoimiseen. Silti on tuntunut siltä, että haluaisin kirjoittaa ja tehdä tänne postauksia, mutta aina joku muu asia on mennyt edelle. Instagramia olen päivittänyt ahkerammin, sillä se on jotenkin "helpompi". Puhelin on aina käden ulottuvilla, joten sillä on helppo napata kuvia ja tehdä videopätkiä.  Blogia varten on avattava tietokone, otettava kuvia kameralla ja pohdittava mitä tänne nyt milloinkin kirjoittaisi. Nyt kuitenkin päätin taas yrittää. Aloitetaan varovasti ja mennään fiiliksen mukaan. 

Mitä meille kuuluu? Olen tainnut viimeksi kirjoitaa kesällä. Kesäloma oli ihana ja niin oikeastaan koko kesäkin. Lämmintä riitti ja lomasta on nautittu. Asuntoa saatiin remontoitua eteenpäin, vaikka se ei vieläkään ole valmis... Tämä asuntoasia on ainakin yksi syypää siihen, miksi blogiinkaan ei ole aikaa/jaksamista. Tämä remppaprojekti, joka on jatkunut ikuisuuden, on vienyt kaiken innon muilta asioilta. Muutenkin tämä asuntokuvio vähän ahdistaa.. uusi haave on tullut pintaan ja nyt tämä kerrostaloelämä tuntuu tosi huonolta valinnalta. Olen jo hetken soimannut itseäni, että miksi edes valitsimme tämän reitin, höh. 

Kuitenkin kesä tuli ja meni ja nyt on palattu taas arkeen. Töissä on tapahtunut muutoksia ja ne ovat myös vaikuttaneet jaksamiseen. Pojille kuitenkin kuuluu hyvää. Molemmat ovat olleet terveenä ja selvisivät hyvin paahtavista helteistä. Nyt kun ilmat ovat viilentyneet on olokin tietenkin mukavampi. Pitkiä lenkkejä voi jälleen tehdä metsissä ja nauttia luonnosta.

Peeta on vihdoin ja viimein menossa silmäpeilaukseen. Pojille on ostettu uudet sadepuvut, eli jes Peetalla on vihdoin sopivan kokoinen! Pojista on tehty hieno maalaus. Agilityn pariin olisi tarkoitus taas mennä ja mitäs vielä? Siinä ainakin muutamia aiheita, mistä varmasti kirjoittelen lisää tänne blogiin :)Ajattelin nyt asettaa pienen tavoitteen lokakuulle, jotta blogi ei tyssäisi heti alkuunsa. Elikkäs tarkoitus olisi lokakuussa tehdä postaus joka sunnuntai! Katsotaan miten käy, mutta yritetään kuitenkin!


Mukavaa alkavaa lokakuuta kaikille! Nauttikaa luonnosta ja syksystä.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti