18.7.2018

Hugo & Celine- Jäätelöä koirille

Okei, hellettä piisaa ja helpottaaksemme tukalaa oloa päätin suunnata mustiin ja mirriin hakemaan sieltä testiin somessa paljon esillä olleen koirien oman jäätelön. Kyseessä on siis Hugo & Celine niminen ruotsalainen yritys, joka on tuonut markkinoille koirien oman jäätelön.. selvä pyy, tätä oli testattava!

 Jäätelöä löytyy ainakin musteista ja mirreistä ympäri suomea. Makuja on kolme; maksanmakuinen, hirvenmakuinen ja lohenmakuinen. Meidän kauppakassiin päätyi maksanmakuinen, vaikka hetken pohdin ottaisinko lohen. Lohi kuitenkin on välillä sekoittanut Jimin vatsan, joten päädyin turvallisempaan eli maksanmakuiseen.

Hintaa tuotteella oli 4,90€ ja pakkauksessa on 120g jäätelöä. Jäätelö siis maistuu maksalle ja ainakin väriltään se oli "kauneen" rusehtava..Jäätelö on lakstoositonta eikä sisällä valkoista sokeria.

Maistuiko? No kyllä kiitos. Hyvä ettei Jimi syönyt purkkia kädestä jo ennen kuin kerkesin sitä avaamaan. Maksanmaku oli siis nappivalinta! Molemmille maistui ja varmasti herkku viilensi kivasti näin kuumana päivänä. Hintahan on melko tyyris jäätelölle...mutta kyllä tätä välillä voi ostaa, koska se oli niiiin herkullista :)

Ajattelin seuraavaksi kuitenkin kokeilla itse tehtyä jäätelöä koirille. Meidän poikien yksi herkku on kermaviili ja mietin, jos sitä laittaisi jääpalamuottiin ja pakkaseen, niin siinähän syntyisi hyviä viilentäviä makupaloja. Tästä ehkä enemmän lähitulevaisuudessa.
(Pieni videopätkä herkkusuista)

Suositellaanko Hugo & Celine: jäätlöä? Juu, tietenkin. Kaikki tällainen uusi ja hauska viehättää meitä ja ehdottomasti kannattaa kokeilla. Vielä jos helteet jatkuu, meidän täytyy kipaista hakemassa mustista ja mirristä loputkin maut testiin!


Aurinkoa päiviinne!


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti