16.7.2018

Kesälomalta kuulumisia!

Ah vihdoin tuli kesä ja lomat. Tässä onkin jo kolme viikkoa nautittu kesälomasta ja vielä on onneksi pari viikkoa jäljellä. Paljon on puuhailta, eikä kotona olla keretty oikein edes olemaan. Lomat starttasivat juhannuksen aatonaattona torstaina. Lähdettiin heti illalla ajelemaan mökille, jossa sitten vietettiin juhannus. Pojat saivat nauttia vapaana ulkoilusta ja koirakavereista. Säätkin suosivat, eikä vettä paljon edes satanut. 

Neljä päivää meni nopeasti ja sitten tultiin kotiin hetkeksi. Käytiin viimeisissä agilitytreeneissä ja nyt heinäkuun on ollut taukoa.  Katsotaan sitten elokuussa taas jatkoa. Neljä päivää oltiin kotona ja sitten lähdettiin taas mökille. Isillä kun alkoi loma vuorostaan nyt. Pitkä automatka sujui leppoisasti ja perillä koirat sai sitten juosta ja temmeltää ihan vapaana. Mökillä riitti niin koiria kuin ihmisiäkin. Pojat saivat välillä herkutella kaloilla ja sekös oli ihan parasta. 

Ihan viikkoa ei oltu mökillä, vaan torstaina lähdettiin takaisin ja tiputettiin koirat "mummilaan" hoitoon meidän Kroatian matkan ajaksi. Isossa talossa ja pihalla on riittänyt taas puuhastelua pojille. Puutarhassa on saanut viilettää ja leikkiä hippaa. Ruokakin on kuulemma maistunut hyvin ja herkkuvälipaloja tippunut pitkin päivää... :) 

Kahteen viikkoon eivät koirat olleetkaan käyneet kotona, joten kyllä nukutti, kun pääsi omaan huusholliin takaisin.  On se lomailu niin rankkaa! Onneksi hyvä sää jatkuu ja lomaakin on mamilla vielä jäljellä. Suurempia suunnitelmia ei loppulomalle ole. Yksi tavoite on kuitenkin saada asunto vihdoin ja viimein valmiiksi..

Mukavaa alkanutta viikkoa.
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti