9.6.2018

Magisso Pets


Poikien vesikuppiin oli tullut kolhu, joka alkoi ruostumaan. Vanha vesikuppi oli tavallinen teräksinen kulho ja palvellut kyllä meitä i ihan hyvin. Vanhassa vesikupissa on hyvät korkeat reunat, jonka ansiosta pojat eivät roiskuta vettä juodessaan. Nyt oli kuitenkin aika hankkia uusi ja minulla oli jo mielessä millaisen kupin aioin hankkia!


Vihdoin tuli siis tilaisuus ostaa Magisson vesikulho pojille! Olen jo jonkin aikaa ihaillut Magisson kuppeja. Ne ovat kauniita ja yksinkertaisia. Kulhoissa on myös erikoinen viilennys ominaisuus. Ne ovat keraamisia ja kun ne kastelee kylmällä vedellä kulho pysyy viileänä useita tunteja.  Magisso on muuten kahden suomalaisen miehen perustama yritys ja brändillä on muitakin tuotteita, eläimille tarkoitettujen kulhojen lisäksi. Oli siis mukava kannattaa kotimaista yritystä. 


Vesikulhoa on saatavilla kolmessa koossa (xs, m ja l). Värejä on myös kolme; musta, vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Värit ovat jo itsessään todella kivan näköisiä! Ostin meille suurimman kulhon ja vaaleansinisessä värissä!



Sarjaan kuuluu myös ruokakuppeja, niin kissoille kuin koirillekkin sekä purkkeja herkkujen säilytykseen. Magisson tuotteita voi ostaa esimerkiksi Mustista ja Mirristä sekä Peten koiratarvikkeesta.

No, mikä sitten on kokemuksemme? Ei voi muuta kuin kehua. Kuppi on kaunis ja siihen mahtuu hyvin vettä. Vesi pysyy todella viileänä! Kuppia on helppo puhdistaa ja se on kaikin puolin laadukkaan tuntuinen. SUOSITTELEMME! :)
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti