19.11.2017

ELMA-messut

Viime viikonloppuna kävin pyörähtämässä Elma-messutapahtumakokonaisuudessa. Messut kestivät kolme päivää (perjantai-sunnuntai), mutta itse olin vain lauantaina paikan päällä. Olen käynyt näillä messuilla ennenkin ja niistä voi käydä lukemassa edellisistä postauksista täältä ja täältä


Tapahtuma on aina ollut mukava ja siellä yhdistyy monta eri juttua, joten nähtävää riittää. Itseäni vähiten kiinnostavin juttu oli metsämessut, mutta eniten minua taas kiinnosti lemmikkimessut sekä outletexpo. Käväisin myös Elma-messujen puolella katselemassa eläimiä sekä näytöstä, jossa lammaskoirat paimensivat lampaita. Mesuilla oli paljon lapsille suunnattua puuhaa ja lapsiperheitä siellä riittikin. Tapahtuma oli melkoisen täynnä lauantaina, mutta hengissä selvittiin.


 Lemmikkimessupuolella oli myynnissä paljon edullisia juttuja koiruleille. Ehdottomasti vierailun arvoisia pisteitä olivat Puuilon piste sekä Hauhaun piste. Molemmista ostinkin Jimille ja Peetalle herkkuja tuliaisiksi messuilta.


Elman puolella riitti vaikka minkälaista eläintä. Oli kanoja, lehmiä, hevosia, aaseja, lampaita ja laamoja. Lapset pääsivät ratsastamaan ja muutenkin eläimiä sai ihastella ja rapsutella.Mukaan lähti taas tuttuun tapaan kassikaupalla tavaraa, lähinnä koirille ja jotain pientä mamille itselle.


Vuoden odotetuin koiratapahtuma on kuitenkin joulukuussa järjestettävät koiramessut! Messut ovat tällä kertaa 3 päiväiset! Itse olen menossa perjantaina, sillä lähdemme heti messujen jälkeen matkoille. 


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti