13.11.2017

Syyskuun ostokset

Hupsis keikkaa! Kuukaudet hurahtavat niin vauhdilla, että lokakuun postauksista jäi uupumaan "Syyskuun ostokset"-postaus. Pistetään se nyt sitten tulemaan heti tähän marraskuun "alkuun"!

Syyskuun ostoksia oli siis:
1. Agility 120€
Taas on päästy agilityn makuun. Homma alkaa sujua jo niin hyvin, että kohta voidaan mennä kokeilemaan ensimmäisiä möllikisoja! Varmaan vasta vuoden vaihteen jälkeen uskalletaan haaveilla oikeista kisoista. Täältä kuitenkin tullaan :)

2. Ruoka/herkut 70€
Pojille ostettiin 12 kilon säkki ruokaa, 66€, sekä Rauhin puruluita, 4€. 

3. Muut tarvikkeet (mantteli, lelu, punkkilääke)32,40€
Tein taas kirppislöytöjä, kun onnistuin löytämään hurtan talvimanttelin vain kolmella eurolla! Ajattelin, että tämä menisi Peetalle, mutta se olikin aivan liian iso ja sopii paremmin Jimille... harmi vaan että väri on väärä, mutta kyllä me tätä käytetään, kunnes onnistutaan löytämään oikean värinen!
Olimme myös Virossa käymässä syyskuussa ja sieltä piti pojille tuoda joku tuliainen. Löysimme yhdestä kaupasta tällaisen hiiren, joka vielä kaupasta tullessaan kulki eteenpäin, kun veti narusta. Pojat ovat kuitenkin teurastaneet kaverin ja siltä on jäljellä enää kuori... Lelu maksoi vain 1,40€. Toinen juttu, jonka ostin Viron reissulta oli punkkilääke. Sama lääke on paljon halvempaa siellä, kuin Suomessa. Nyt on ensi kesäksi sitten valmiina punkkikarkoitteet. Lääkkeen hinta oli 28€ (Suomessa 50€)
Jimin ilme jo kertoo kuinka paljon hän pitää uudesta takista.. hahaa ei tainnut jäbä innostua!

4. Säästö
Säästöön pistin jälleen 60€

Yheensä koirajuttuihin ja koiriin meni rahaa syyskuussa
282,40€, iik! Noo olihan tuossa treenit ja ruoka, niihin aina hurahtaa rahaa.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti