11.9.2017

Rauh!

RAUH!

Kotimaista sen olla pitää. Oon aina halunnut panostaa kotimaisiin tuotteisiin, niin omissa ruokaostoksissa, kuin myös koirien tarvikkeissa. Siksi meillä valitaan nykyään puruluiksi Rauhin luita, jotka ovat siis Suomessa tehtyjä. Puruluita on saatavilla lemmikkieläinkaupoista ja me esimerkiksi ostetaan luita Mustista ja Mirristä.

Rauhilta löytyy hirviluita, nautaluita, herkkuja sekä savustettuja tuotteita. Meillä pojat ovat syöneet nautaluita, mutta voitaisiin joku kerta kokeilla myös hirviluita. Hirvi sopii allergisille koirille, mutta meillä poikien masut on kestäneet nautaa, vaikka he eivät sitä ruuassaan enää syökään. Nautapuruluut on tehty siis lehmän nahasta.

Malleja on vaikka minkälaisia. On isoja, pieniä, litteitä, pyöreitä ja jopa sellaisia joiden sisällä on jotakin. Lisää kannattaa tutkia Rauhin omilta nettisivuilta! Meillä syödään "Aito kotimainen tehotikku"-nimisiä nautapuruluita. Kyseiset puruluut ovat varmaan malliston pienimpiä ja se sopii meille kuin nakutettu! 


No mitäs nämä puruluut sitten oikein maksaa? Se riippuu paljon mallista, koosta ja mausta (nauta vs hirvi). Yksi tuollainen tehotikku maksaa noin 2 euroa mustissa ja mirrissä. Hintahaitari taitaa pyöriä siinä 2-20€ välillä. Luut ovat ehkä vähän tyyriimpiä, kuin vastaavat ulkolaiset luut, mutta mielestäni laatuun ja kotimaisuuteen kannattaa panostaa.

Puruluut ovat kuitenkin kestäviä ja meillä tuollaista pientä tikkua saatetaan jäytää useampi päivä. Näitä me suositellaan kaikille puruluiden ystäville!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti