26.9.2017

Elokuun ostokset!

Nyt olisi aika jälleen esitellä edelliset kuukauden ostokset ja muut menot. Vuorossa on siis elokuu. Mitään kamalan kummoista ei elokuussa tullut hankittua. Isoin lasku taisi tulla Jimin Emmi pet käynnistä, mutta muuten ollaan ostettu vain pieniä juttuja. Voisinkin yrittää joku kuukausi olla ostamatta mitään ja katsoa onnistuttaisiinko. Tämä tietenkin edellyttäisi sitä, että koirilla olisi ruokaa valmiina, niin sitäkään ei tarvitsisi ostaa sitten. Tässä kuitenkin meidän elokuun ostokset:

1. Emmi pet
Jimi kävi elokuun alussa Emmi pet-hoidossa, jossa hänen hampaansa puhdistettiin. Lisää aiheesta voi käydä lukemassa tästä postauksesta.  Emmi pet kustansi meille 50€


2. Herkut
Pojille ostettiin elokussa treeninameja, rauhin puruluut sekä herkkutikkupussi. Treeninamit ovat hauhaun training snacksejä ja ne maksoivat 2,60€. Rauhin purutikuilla oli hintaa 4€ ja adventuros herkkutikkupussilla oli hintaa 1,70€


3. Koirankakkapussit
Pussit pääsivät loppumaan, joten oli aika täydentää varastoja. Mustista ja mirristä kävin hakemassa Little Biggerin bio koirankakkapusseja. Ne sopivat meidän Flexin koteloon. Hintaa pusseilla oli 4,60€ ja pakkauksessa oli yhteensä neljä rullaa.



4. Löydöt
Elokuussakin on tuttuun tapaan kierretty kirpputoreja sekä kierrätyskeskuksia. Tällä kertaa löytyi hurtan namipussi treeneihin sekä Tuire Kaimion kirja. Hurtan pussi maksoi 2,70€ ja kirja maksoi 4,50€. Hyviä ja edullisia löytöjä. Pussukka oli todella siisti ja ehjä ja kirja näytti aivan uudelta!

Yhteensä elokuussa kaikkiin ostoksiin meni rahaa 70,10€ eli ei edes ihan hirveästi. Syyskuun saldo voikin näyttää vähän enemmän, sillä agility on jälleen aloitettu! Mukavaa syyskuuta kaikille!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti