13.9.2016

Nimilaatta

Meillä kuulee missä koirat menee ulkona, sillä heillä kilkattelee valjaissa nimilaatat. Laatassa on koiran nimi ja meidän puhelinnumerot. Tosi tärkeä juttu, jos jompi kumpi joskus karkaisi.

Nimilaatta on pieni ja pyöreä ja siihen on kaunolla kirjailtu nimi. Tilasin laatan facebookista mieheltä, joka mainosti tekevänsä laattoja koirakirpputori-sivustolla. Hintaa laatalla oli 5€, mikä on minusta halpa, sillä olen katsellut laattojen hintoja eläinkaupoissa ja ne ovat paljon enemmän.


Laatat ovat kiinni valjaissa. Tietenkin, jos koira pääsee irti niistä ja karkaa ei tiedoista ole silloin hyötyä. Molemmat koiramme on kuitenkin sirutettuja ja sirusta löytyy rekisteritiedot. Pieni juttu, mutta tuollaisella nimilaatalla voi olla iso rooli siinä kohtaa, kun koira katoaa ja joku sen sitten löytää. Ainakin on sitten heti tieto omistajan puhelinnumerosta.

Onko muilla nimilaattoja tai muita juttuja, joihin on kirjattu omistajan yhteystiedot?

H


3 kommenttia:

  1. Meillä on myös molemmilla pojilla omat nimilaatat pannoissa ja valjaissa. Ei sitten haittaa jos panta sattuu lenkiltä unohtumaan, kun valjaissakin on nimilaatat. :)

    VastaaPoista