19.5.2016

Pentupäiväkirja; Peeta 9vk

Maanantaina Peetalle tuli täyteen 9 viikkoa. Kaikki on mennyt tosi hienosti ja pojista on tullut jo hyvät ystävykset. Enää ei nahistella ruuasta ja leluillakin leikitään yhdessä. Parasta on tietenkin vetäminen kilpaa ja paini.

Peeta on kasvanut hieman. Säkä hänellä on nyt 23 cm ja pituutta niskasta hännän alkuun 24cm. Pojalle maistuukin ruoka ja kaikki herkut. Peeta on oppinut jo nimensä ja tulee reippaasti luokse, kun kutsutaan. Myös istuminen käskystä onnistuu hienosti. Nyt ollaankin harjoiteltu paikalla oloa, kontaktia ja maahan menoa. Näissä on vielä tekemistä.

Hihnakävely takkuilee vielä, mutta sitä ei olla vielä kamalasti harjoiteltukaan.. Peeta seuraa kyllä vapaana nätistä, mutta hihnassa se istahtaa maahan ja on liikkumatta. Herkkujen ja lelun avulla se sitten seuraa kyllä, vaikka meno onkin aika hidasta. Treeniä, treeniä niin eiköhän se siitä.

Sisäsiisteyteenkin on tullut pientä takapakkia, sillä poitsu ei millään haluaisi tehdä pissaa pihalle. Aluksi hän teki pissan kyllä pihalle, kun siellä käytiin, mutta nyt ei. Ollaan oltu heti nukkumisien jälkeen, mutta tyyppi vaan leikkii ja pidättelee pissaa. Välillä kyllä tekee ulos, mutta yleensä kiinnostus on ihan jossain muussa. Sisällä hän tekee pisin nätisti paperille. Seuraavaksi pitää varmaan raahata se paperi pihalle, jos sitten alkaisi taas sujua.


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti