7.5.2016

Pentupäiväkirja; Kotona valmisteluja

Kotona tehtiin viimeiset valmistelut, ennen kuin pikku poitsu muutti meille.
Ensimmäisenä laitettiin oma nukkuma-alue makuuhuoneessa. Rajattiin se seinän ja sängyn väliin. Sängyn jalkojen alle laitettiin vaneerin palanen, niin että Peeta ei pääse yöllä livistämään sängyn alta muualle asuntoon. Sitten vain Peetan oma peti aseteltiin ihan sängyn viereen.


Nukkuma-alueelle laitettiin vielä matala vesikuppi ja pissa-alusta. Hankittiin tuollaisia "oikeita" pissa-alustoja, joissa on muovinen alaosa. Näin märkää ei pääse lattialle.

2. Ostettiin makuuhuoneen oveen koiraportti, jonka avulla voi välillä rajata tiloja tai harjoitella yksinolemista. Portti on Ikean, mutta me ostettiin tämä yksilö käytettynä Tori.fistä. Portti kiinnitetään pingottamalla se karmien väliin, joten ruuveja ei tarvita.


3. Matto otettiin pois olohuoneesta, mutta eteiseen, keittiöön ja makuuhuoneeseen jätettiin matot. Eniten kuitenkin oleskellaan olohuoneessa ja sinne vahinko saattaa varmasti helpommin sattua. Jos kuitenkin tilanne vaatii, otetaan mattoja pois muistakin huoneista.


4. Sähköjohtoja myös piilottelin, jotta naskalihammas ei pääse niihin käsiksi. Onneksi meillä ei kamalasti ollutkaan näkyvillä johtoja! Kierittelin johtoja ja kiinnitin ylemmäs, pois lattialta lojumasta.Tervetuloa kotiin!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti