25.10.2017

Orbiloc

Tättärätää nyt ne ovat meillä, nimittäin Orbiloc-valot! Näitä on pohdittu ja mietitty ja tutkittu ja sitten vielä odoteltukkin. Hitusen hintavia valoja piti tosiaan vähän miettiä, mutta lopulta, kaikkien hyvien kommenttien valossa, päätin hankkia ne. Valot tulivat vielä Hulluille päiville aleen ja tämä oli sitten viimeinen rasti seinään valojen hankkimiselle. 


Suomessa kun on tämä pimeä syksy sekä talvi, niin valot ja turvaliivit ovat ihan ehdottomia lenkkeillessä. Meillä on ollut vaikka sun minkälaisia valoja, mutta usein ne himmenevät hetkessä. No orbilocinkos pitäisi kestää vaikka sun mitä. Valosta lupaillaan mm.
- 5km näkyvyys
- vedenpitävä
- iskun kestävä
- kestää kovia lämpötiloja (+50 ja -40)
-linssin muoto saa valon näkymään 270 asteen katselukulmassa

Hintaa valoilla oli nyt 19€ kpl, joten parempi ollakin sitten hyvä valo! Normaalihinta on 24,90€, joten kyllä tuolla alennuksella kympin säästi. Halusin pojille sinisen sekä vihreän valon ja onneksi niitä molempia löytyi. Vihreä oli viimeinen kappale, joten kyllä kävi hyvä tuuri!

Valoissa on kaksi toimintoa, jatkuvasti palava valo, sekä vilkkuva valo. Valo toimii kääntämäällä sitä, jompaan kumpaan suuntaan. Todella helppokäyttöinen siis. Jatkuvalle valolle luvattiin 100 tuntia paloaikaa ja vilkkuvalle 250 tuntia.

Valot kiinnitetään valjaisiin tuollaisen kumilenkin avulla, joka pujotetaan ensin valoon ja sitten valjaaseen kiinni. Valojen mukana tuli myös tarranauha, jolla voisi kiinnittää myös, mutta tämä kumilenkki vaikutti varmemmalta. Orbilocin voi myös pujottaa suoraan pantaan, kunhan panta on vain tarpeaksi kapea. Meillä koirat eivät käytä kaulapantoja, joten nämä oli pakko laittaa valjaisiin.

Siinä ne nyt ovat kiinni! Olen tosi tyytyväinen ja väritkin on just eikä melkein. Jimillä on siis sininen valo ja Peetalla vihreä. Nyt voi liikkua turvallisesti ulkona pimeällä!


H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti