10.7.2017

Hurtta Action tarvikevyö

Sain syntymäpäivälahjaksi (jo huhtikuussa siis) Hurtan Action tarvikevyön. Tätä olinkin toivonut, sillä välillä tuntuu, että lenkillä loppuu taskutila. Tämä taskuttomuusongelma on myös silloin, kun on lämmin eikä esimerkiksi tarvitse takkia ollenkaan. Vyötä pystyy käyttämään myös agilitytreeneissä. Vyö tilattiin suoraan Hurtan nettisivuilta.

Tarvikevyö on tosi monipuolinen ja siitä löytyy vaikka ja mitä. Vyössä on neljä erilaista taskua sekä klipsu esim hihnojen kiinnittämiseen.

Yksi taskuista on verkkoa ja siinä olen pitänyt esimerkiksi avaimia ja korttikoteloa. Taskuihinhan voi laittaa mitä itse haluaa, mutta positiivista on se, että niitä oli monta ja kaikki ovat hieman erilaisia.

Keskellä on tasku juomapullolle, jes. Juoksu ja kävelylenkeille on nyt helppo ottaa pullo mukaan. Yllättävän iso pullo mahtui taskuun. Oma juomapullon on 750ml.

Juomapullotaskun päällä on tarvikevyön suurin tasku. Sinne mahtuu! Olen pitänyt siellä puhelintani sekä avaamatonta namipussia.

Viimeinen tasku on namitasku. Sen saa kokonaan myös irti vyöstä ja sen voi näin pestä. Namitasku on myös pinnaltaan eri materiaalia kuin muut taskut.

Action tarvikevyö on ollut mulla jatkuvassa käytössä ja en voi muuta kuin suositella. Juuri passeli ostos. Kiitos miehelleni lahjasta :) (lisää voi lueskella täältä)

H

3 kommenttia:

 1. Juuri kun ostoshaaveet ties mistä turhasta olivat häipänneet, päädyin lukemaan tämän ja voi, nyt pitäisi tällänenkin saada :D Ehkä maltan mieleni, mutta sitä taskutilaa ei voi vaan olla liikaa! Ja useimmissa housuissa taskuissa ei vetoketjuja ole, ja huonon kokemuksen takia niissä ei voi esimerkiksi puhelinta säilyttää.. (Tiputin puhelimeni pellolle, soitettiin siskoni puhelimesta siihen ja joku samalla paikalla lenkkeilyyn vastasi. Koiransa oli noutanut puhelimeni pallonsa sijasta ja puhelin palautui omistajalleen, ei voi kun nauraa ja kiittää, mutta enää en avoimissa taskuissa puhelinta lenkillä pidä!) Vaikuttaa vallan hyödylliseltä kapistukselta, ja esittelystä suuri kiitos! Näistä on niin paljon hyötyä kun etsii kokemuksia verkkokaupoista ostaessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis suosittelen, vaikka ei mitään pitäisi ostaakaan ;D! Mulla on usein lenkillä juoksutrikoot jalassa ja niissä ei yleensä ole taskuja, joten aina ärsytti kun ei saanut tavaroita mihinkään. Nyt ei ole enää sitä ongelmaa ja vetoketjutaskujen takana tavarat kyllä pysyy! Onpas tarina, onneksi puhelin löytyi :) Kiitos itsellesi, kun luit postauksen ja mukava juttu, jos siitä oli apua!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista